Hiçbirşey yapmayarak canım mantar Çoğunlukla herkeste Candida türü çoğalır beslenir semirir ve yerleşir yıllarca gecmez ben bu arkadaşla yıllardır uğraşıyordum artık hamileyken ilaçlar ve kremlerden uzak kaldığım için kullanamadim hicbirsey şuan 37.haftadayim inanın mantarım 9 aydır yok sebebine gelince stresten uzak kaldım buna bağlıyorum ve de alamadigim vitaminler ve takviyeleri kullanmaya basladim bağışıklık sistemim güçlendi bu bence en önemlisi tedavisi.Çunku mantar dokulara yerleşiyor zaten haki hazırda vücudumuzda var onlar ama bağışıklık sistemi çöktüğünde vitaminsiz kalindiginda bu Candida denilen alçak mantar kuduruyor.Ben mantarliyken hamile kaldim nasil kaldim bilmiyorum merak eden hatunlar cok ta takmayin derim hamile kalabilirsiniz relax olun sevgiler herkese ben dogum modundayim 😂✌🏾 konu sahibesi kanka değerlerinde ne eksikse onu tedarik et canim bende B12 , demir , Omega eksiklikleri vardi cok sükür et balik hepsini hamileyken yemeye basladim.sen de bi arastir bunlar önemli Canim 😍