Sibelderdiyok Oncelikle merhaba herkese İstanbul anadolu yakasinda renkli ultrasyon yaptirmak icin onereceginiz hastaneler var mi? Birde kacinci haftanizda yaptirdiniz renkli ultrasyonu .. ? Yardimci olursaniz sevinirim
Bahar1 Sibelderdiyok 20 ve 24 hafta arası yapıyorlar ben devlette yaptiricam lütfi kırdar egtm araştırmadan randevu aldım perinatoloji bölümünden 22+3haftaligim perşembe gidicem
Dugmeveannesi_ Sibelderdiyok canım Halil mesut Pendik'te muayenesi var inan tam 1 saat ilgilendi ve çok memnun kaldım mutlaka tavsiye ediyorum. 390 TL ödedim ama emin ol.daha fazlasını hak ediyor
Eminapasali Renkli ultrason derken dopper mi ben medipol Çamlıca’ya gidiyorum her muayenemde renkli ultrasona giriyorum
Eminapasali Medipol Çamlıca da yaptırabilirsin 480₺ fsm tıp merkezi Çekmeköy var 250₺ yada Zeynep kamilden randevu alabilirsin ama cok zor karsi da çapa da 180₺ civarıydı belirttigim rakamlar yılbaşından önceydi bu arada
Sibelderdiyok Eminapasali yilbasindan snra degismistir kesin hepsi :) muayene fiyatlari degisti cogu hastanede bunlarda degismistir
Sibelderdiyok Dugmeveannesi_ pendik yakinda aslinda olabilir fiyat uygun geldi bana internette ne yazsak cikar