fjolla kizlar ben 4 haftadan bulantilarim vardi oyle cok kusma degil birkaq gunde bir oluyodu ama o gun kusmalarim oldugunda gunde 3 defa 4 defa oluyodu ama shimdi 8+6 olduk bulantialrim kayboldu cokk azz kusmak hiq yok bu normalmi cuma gunu kontoldeydik bebgim cok sukur iyi di ama dunden beri kusmak bulanti kayboldu normal mi bu basina gelen var mi
Aydan123 fjolla normal canim korkmana gerek yok bende o kadar fazla kusuyordumki kusmayinca cok korkuyordum bebeyime biweymi oldu diye duwunuyordum 😁
fjolla Deletedmom137 inshallah canim insan ister istmez her seye takiyor bebegim iyi mi neden boyle oldu 🤷🏻♀️
Eminapasali Zaman zaman git gel yapıyor belirtiler endişelenme kendini dinleme derim eger çok endişelenirsen sağlık ocağına git orda kalp atışını dinle rahatlarsın
fjolla Eminapasali 2 gun once domtordaydem canim bebegim sukur iyi di cok sek ultrason da zararli olasendan korkuyorum
Zzss2707 Keşke benimde biran önce geçse😔 20.haftamdayım hala ilaçlarla duruyorum, içmediğim gün sürekli kusuyorum boğazlarım ağrıyor, yanıyor kusmaktan😔