Merveyenianne Merhaba ben az önce yarı uykulu yorganımı güçlü bir şekilde kaldırıp üstüme koyayım dedim karnım mütiş acıdı 7+2 haftalığım, ne oldu acaba korkuyorum?
Deletedmom137 Merveyenianne birşey olacağını düşünmüyorım yatıp dinlenin geçmesse doktorunuza danışın
Tgbb Merveyenianne çok ağrın varsa hastaneye gitmelisin. Düşük riski var bu haftalarda biliyorsun. Burda yazarak sana nasıl yardımcı olalım? İçin de rahatlamayacak. Acile git görün hemen.
Belmaaa Merveyenianne daha haberim yokken merdivenlerden düştüm okulda şükür bir şey olmadı ağır kaldırmıyorum ama evimin işini kendim yapıyorum elimle yerleri de siliyorum yorgan da kaldırıyorum ama mesela bazayı kaldırmıyorum ya da koltuğu çekmiyorum
Eminapasali Bence de birsey olacağını düşünmüyorum eskiden ne hallerde hamilelik geçirirlermiş hiç dert etme derim ☺️ Daha minik zaten
ZehrAsil Ben halen kaldırıyorum yorganımı Allahın izniyle bişey olmaz. Agırlık kaldırmadıgın surece. Koltuk felan cekme sen boyle seyler dıkkat et canım🙋♀️
Mrwmrw Sağlıklı bebege ağırlık kaldırılsa dahi bisey olmazmis.kadin dogum uzmani kaan kocatepe youtube videosunda öyle söylüyor. Icini ferah tut,ev işi yaparken farkında olmadan bazen kendimizi hepimiz zorlayabiliyoruz.
Merveyenianne Normalde bende çok sakınmıyorum ağırlık uzanma falan dikkatli bir şekilde yaparım fakat yarı uykulu oldugum için ağırlıgı kas ile değil direk karnımın gücüyle çektim sanırım, hala biraz acıyor, umarım problem yoktur, kanama falan olmadı
AyaYlmazYldrm Merveyenianne ahhh bacim benim 18 aylik bir oglum var ben onunla her gn senin o yorganin 300 kati ters hareket yapiyorum hic biey olmaz suan 11 haftalik