MerveErdalKam Açılmam var kızlar kesenin birazıda dışarda geceden beri hastanesyim yatışım yapıldı sancı durduruldu ama suyun heran gelebilir dediler. Bebeğim çok küçük daha çevrennizde doğup yaşayan var mi😔
Esen MerveErdalKam benim iyle bir tanıdığım yok ama geçen bi doktor paylaşmıştı öncesi sonrası diye doğumda 800 gr. Sonra ikibuçuk aylık olmuş. Allah senin evladinida sana bagislasin insallah.
EnginDenizim MerveErdalKam canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşaAllah bol bol dua et. Aşağıda paylasagim linki gecenlerdede paylaşmıştım burda arkadasimin bebegi şimdi kocaman oldu ve saglikli MaşaAllah.inşaAllah sana moral olsun haberi oku Allah yar ve yardımcın olsun❤ https://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.akhisar6eylul.com/mobilHaberDetay.aspx%3Fid%3D1012&ved=0ahUKEwj5zd7X_obaAhVD2ywKHfs5ALsQFgjwATAg&usg=AOvVaw2eYvImz9m-4lHUf21LGr1O
MerveErdalKam 622 gr suyu ıyıdı geçe nts sancımda yok tek sıkıntı acıklık dıkışte atılamiyo suan 😔 bekliyorum dr sordum yoğun bakıma alınır ama sonrası için bişey diyemem dediler
Happygril MerveErdalKam arkadaşımda öyle doğum yaptı 700 gram geçen konuştuk 2400 olmuş rabbim yasayacak nefes verdiyse her türlü yaşar tatlim
Afdemir Cok gecmis olsun elini karnına koyup ayetel kürsi oku 7 tane dua et bebegine ufle insaAllah Rabbim korur canim uzulme aglma bebekte hissedyr artk. 23 haftada dogup yasayan tanidiklarm 2 tane ama biraz zorlu surec Rabbim nasip ederse yasar tabi sen bol bol dua. Bende senin icin dua etcem.
Haticeee Yengem 24 haftalık onunda aynı senin gibi oldu üç gün dayanabildi hastanede sonra doğdu 😪 Şuan yoğun bakımda tek yapabildğimiz dua etmek hiç bi bilgi vermiyolar bol bol dua edip bekliyoruz nefes almak için çabalıyomuş yavrum inşallah tutunur Allah güç kuvvet versin ona da senin bebeğine de Rabbim büyük ondan ümit kesilmez ömrü varsa önünde hiç bişey duramaz Allahım çabalarımızı boşa çıkarmasın bu yolda yarıda koymasın kimseyi dua edip Allaha sığınıcaz başka yapcak bişeyimiz yok Allahın dediği olur 38de doğup yaşamayanda var 21 de doğup hayata tutunan da yeter ki rabbim istesin 🙏🏻
MerveErdalKam Haticeee rabbim inşallh dr peki umutlu konuşmadı ama umut kesilmezbide norml doğum dedi allhım gç kuvvet verdin hepimize
Omerasafinannesi MerveErdalKam Rabbim seninde bebegininde yardimcisi olsun canim benim arkadasm 26 haftalikken dogum yapti su an yerinde durmuyo oglu ve hicbir sikintisi da yok cok sukur oda 950 gram dogmustu kuvezde kaldi baya bi ama duzeldi hersey insallah sende bebegini sagliklica kucagina alirsin dua et bol bol bende senin icin edicem..
Aycann Nasıl farkettiniz bu durumu? Allah’ım inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde tam zamanında gelmesini nasip eder bebeğinizin. Sancınız mı geldi ?
MerveErdalKam Aycann sağıl cnm benim serviks yetmezliği her Zaman için şüpesiydi persembe kontrolum vArdı uzunluk 30mm de azıcık yumuşama vardı neyse adalet verdi sabh akşam cumartesi göbek altında agrım başladı 2 civari dr asıstAnına yazdım adalet 3 kez al dedi öğleni aldım sancım bitmedi evhamlı biriyim ben kayınvalidem geçer dedi bn allahtan 7 gibi çıktim gittim hastaneyr buyuk sok acılma var heran suyun gelebilir yoğun bakım olan bi yere gidin dedi zaten koçda olcaktı doğumum buraya geldık sancım durdu serumlA amaa kese daha fazlA dısarı cıkmış bekliyorum ne gelirse rabbimden artık üzülüp oğlumuda üzmek istemiyorum inşallah yüzümüze güler allahım🤲🏻
Sayrkann MerveErdalKam kuzenim 24. Haftada dogum yapti acilmasi olmustu canim . 1.5 aya yakin kuvozde kaldi 2 kiloya ulasinca cikardiilar
Snur94 MerveErdalKam canım merhaba bir şey sorabilirmiyim açılman serviks uzunluğun 30mm ken mi oldu acaba bende serviks kısalığı var
Burcuuuuuu Dualarım sizinle olacak inşallah, Rabbim yardım etsin. Allah ömür biçtiyse ne yapsanız yaşayacaktır, sağ salim alın inşallah kucağınıza, bol dua edelim. 🙏🙏