Ozlem_33 öncelikle rabbim sana sifa versin ilk hamile olduğumu öğrendiğimde araştırmalara gore kadın doğumda bi doktor iyi diye oraya gittim bn annm kayinvalidem ama o gun kabus gibiydi eşimde sagolsun git beğenmesen ozele gidrz dedi neyse gittim begenmedm üstüne enfeksiyon kaapip geldim esimi hemen aradim bn bi daha gitmem oraya falan kayinvalidm dee pek önce hoşnut olmadi bu durumdan sanirsin onun parasi gidio annm babam sagolsnlar nereye gitmen gerekiyorsa git gerekirse biz herseyi yaparoz dediler kaynvalidm hala surati beş karis eşim aksam geldi ozelde doktor buldugumu ve ona gidecegimi dedim sonra kayinvalidem eh siz bilirsinz falan dedi ama onu dinlemedim özele gittim ve cokca memnunum fakat her defasinda onunla gidiyorum kontrole ve hic heyecanı yok bisey yok ya ilkkez babaane olcak heves yok kadinda annem gelse surat yapio bi sefernde yeğenim rahatszmus usg cekilcekmis onun doktorda bnm gttgm yerde saatleri denk getrdik geldi annm gördü cildirdi ici kipir kıpır oldu yeğenim de böyleydi ilk torun olarak abimin oğlu suan da nasipse anneanne olcak bunada ayni hissler tepkiler yani annlams değilim torununuz caninizun bi parcasini taşıyoruz ve neden boyle oluyolar anlms değilim