Adige09 boşver canım bazı insanlar böyle maalesef bi geçmiş olsun bile demeden onu bunu zan altında bırakmışsın demeyi tercih etmiş arkadaşımız hatta milleti korkuttuğumu düşünmüş gerçekten buraya yazmak istemedim ilk başta hamile kardeşlerimiz etkilenmesin diye. Ama şuna inanıyorum ki benim gibi eş ya da aile baskısına maruz kalıp da kimse bunu yaşamasın istiyorum bazı hamiş annelerimiz de normal Doğum da çok ısrarcı maalesef bunların yaşamaması adına en doğru tercihi doktorlara bırakması gerektiğini hatırlatmak istiyorum. Benim kendi annem bile hastaneden çıkmamı ilk başta istemedi çünkü kafaları normal Doğum olsun kafası. Fakat süreç böyle olunca hatta beni doğumhanede görünce ağlamaktan kahroldu kadıncağız benimle beraber doğurdu resmen e tabi ona da bolca sitem ettiğim için beni zorlamalarına çok üzüldü. Sonradan pişman oldu ama ben ölümlerden döndüm 6 ay kan hapı kullanmam gerekiyor ki kan değerim yerine gelsin. Ne bilim bu arkadaş ise bizim güzel ülkemizde her hizmet Harika gidiyor iken benim şikayet ettiğimi düşünmüş abarttığımı düşünmüş. Umarım böyle bir süreç kimse için olmaz da herkes için bu kötü bir hikaye olarak kalır. Ben çalışan bir kadın olarak Doğum öncesi maaşım yatmadığı için bu baskılara ve ekonomik sebeplere yenildim, fakat hayatımdan oluyordum. Para bulunur sağlık bulunmaz sırf maddiyat için de kimse bu duruma düşmesin iNŞALLAH. ALLAH iyi insanlar ile karşılaştırsın.