Bestte9989 Ozlem_33 rabbim kolaylık versin şifa versin size bende sezeryan oldum çekiyorum hala normalmi bilmiyorum cuma kontrole gitcem
Yagmur2020 Ozlem_33 Allahım bu yaşananlar...Ellerim ayaklarım titredi resmen Allahım bundan sonra size iyi insanlarla karşılaştırsın
Ebru52 Ozlem_33 r Allah tekrarını yasatmasin omrunuzun kalanı sağlıklı sıhhatli huzurlu geçsin inşallah doğuma benimde az kaldı korkuyormda hepimize yardım etsin Allah
Kbra7777 Ozlem_33 cimer ve bakanlıktan bir şey çıkmaz direk il sağlık müdürlüğüne gidin cümer ve bakanlık üzerinden çok başvuru var pek umursanmıyor
Yaseminturan_ Ozlem_33 tüylerim diken diken gözlerim dolu dolu okudum nasıl üzüldüm kıyamam size ,Rabbim yardımcınız olsun tez zamanda toparlanın inşAllah 🤲🏻 Dularım sizinle 🌸
Felipe Ozlem_33 çok etkilendim . Aşırı hemde . Yazacak dolu dolu şeylerim var ama sayfalar yetmez. Allah seni bebeğini korumuş onemli olan bu . Herşy güzel olacak geçecek merak etme. Allah sabır versin ne çekşsin böyle. Ben de günlerdir sezaryen olacagım için kendimi hırpalıyordum bebeğim makat geliş zorunlu sezaryen olacagım. En hayırlısı bu demek ki bnm için
Rozmari Ozlem_33 çok geçmiş olsun allah size ve bebeğinize uzun sağlıklı ömürler versin en kısa zamanda toparlanırsınız inş izmitteki doktorunuz kimdi ben de İzmit’te oturuyorum.
112anne Ozlem_33 ayın 8 i ve ayın 10 un da iki defa çatı muayenesi oldum şimfi üç gğn sonra tekrar olacağım o bile ürpertiyor beni allahım nasıl dayandın sen umarım hemen toparlar sın hem psikolojik hemde bedenen çok geçmiş olsun...
Rozmari Ozlem_33 eski postunuzda gördüm iyi bir doktordur Erkan türköz beni de dış gebelikten erken tanı ile ameliyatsız kurtardı sadece iğne olmuştum
Salcali Ozlem_33 çok çok geçmiş olsun..benim de çok kanamam oldu plesanta previadan sizin gibi 27.haftafa yukarı çıktı ama hala kanama alanlari içerde gözüküyo.. perinatolog şimdi bakmıyor bana da..acaba araştırma da mi yapsam diye içimden geciriyordum bizim de maddi sıkıntılar var normal doğuma da korkuyorum başından beri sezeryan dediğinden yazıyı okudum normale hayatta cesaret edemem..cok üzüldüm başınızdan geçenlere umarım çabuk toparlarsın çocuğunu Allah sana bagislasin
Salcali Salcali birde hastaneyi sağlık bakanlığına kesinlikle şikayet edin cimere de yazın çocuk karıştırmak nedir size yaptıkları işkenceyi de soyleyin
Adige09 Salcali canim bence araştirmada yap bir doç in kontrolünde hem ameliyati ücretli olursan cok da guzel ilgilenir hoca birebir.
Semaerdem Ozlem_33 ah kuzum benim neler çekmişsin öyle. Sen ve bebeğin çok güçlüsünuz Allah bundan sonra sağlık versin size. o salak kaynanada sinir oldum ne demek herkes doğuruyor herkesin vücudu ayni mi? Eşinde ayrı bi tuhaf. İnsanın başına kötü birşey gelince daha iyi anlıyor ailesinin kıymetini. Ağlarsa anam ağlar demişler.
Adige09 [silindi] Canim ben soyledim ama heryere toplu halde yazsak bir bilinç olustursak cok daha iyi fakat ayni konuyu 3 4 kisi bile sikayet etsek degerli adminler de destek olsalar hastanelerin tutum ve davranışları insani hak edişler farkli olur
Salcali Adige09 araştırma da kimin doğuma gireceği belli değil bir de ilgi alaka malum hep tersliyorlar
Kbra7777 Adige09 sağlık bakanlığı biraz daha farklı şimdi açıkca yazamıyorum ama hastanede cimerlere hasta hakları bakıyor
Yldzeyll Adige09 ben de bi kere iş yerinde rapor almıştım diye istifa et dediler eşim cimer e şikayet etti anında dönüş sağlandı iş yeri özür dileriz bizi yanlış anladiniz dedi 🙈😁
meymis Ozlem_33 inanamıyorum. Şu kamil dediğin hastane devlet midir bilmiyorum kesinlikle sağlık bakanlığına şikayette bulunmalısın. Yuh ya yuuh. Eşin en fazla lafı hak ediyor ama bişey demiycem. Nelerine güvenip de normal normal diye tuttururlar can benim organ benim sana neeeee. Şimdi iyi oldu mu. Paramparça oldun ve bravo şimdi alkışlasın kendini SENİN ARKANDA DURMADIĞI için. Çok üzülerek okudum. Bebeğini nasıl besledin bu süreçte. Sarılık olmadı mı. Böyle bir hayata gelmeyi hak etmedi. Kader değil cahiliyet afedersin. Rabbim sağlık versin sana. O kayınvaliden bi daha bişey derse ağzına lafı yapıştır lütfen o kim yaa!!! Çok kızdım gerçekten.
Yoncayucel Özlem şuan gelip sana sarılmak istiyorum. Ağlattın beni,😭 nasıl dayandın sen çok güçlü bir kadınsın. Allah evladına sana sağlıklı huzurlu etrafında seni anlayan insanlarla beraber uzun ömürler versin. 🙏
Sarpim Ozlem_33 offff dedim çok çok geçmis olsun, yasadigin acilari biran önce unutursun inş. Bebeginin kokusunu içine cektikce. Ama o kocana öyle kizdim ki seni o hale sokmus, gitmis evde uyumuş Allah vicdan versin esine. Hep güzel günler gör,
Canan9627 Ozlem_33 ya okurken içimden Bi şeyler koptu gitti sanki eşinden sogumanda cok normal ama her ne olursa olsun sonucta o saglkcılar hayat kurtarmak için varlar sana byle davranmaları cok sacma Allah bebeğini sana bagıslasın kuzum
Dicleberat Ozlem_33 ben inanmadim abartma boyle bisey olsa ölürdün haralde inanmiyorum boyle yalan yanlis seyler millete uydurmayin
Adige09 Dicleberat sana neyi kanıtlamak zorunda ya gerizekali uyuşuk beynin inanmadiysa kalbin m7hürlendiyse senin de başına gelirse anlarsin ne mal insanlarsiniz siz ya numunelik mi gönderiyorlar sizi ? Haydi kop git Ysmn077 TMervee şu üstteki nasil bir insandir ya oksijensiz kalmis sanirim beynim ve vicdani ?