Miniginannesiiii1111 Duygukc canım bulantı hapı icmissin zaten bulantın kesilir bir daha bulanmaz neden endiseleniyorsun gebelikte gün günü tutmaz
Lsbebisim Yldrlasel Canım yazını gordum de simdi inan bana deli gibi bulantıya ragmen ilaç almıyosan kendine yazık edersin. Bak ben 30 haftalığım 4 ayım ilaçlar serumlarla gecti hiçbişeycik de olmuyor rahat ol içini ferah tut zararı olsa doktor yazmaz zaten 😘
Yldrlasel Lsbebisim biliyorum canım tabikide yazmaz ama saçma sapan sebebten dolayı 2 tane bebeğimi kaybettim çok korkuyorum
Duygukc Suzan_arslan Amin İnşallah Çok Teşekkür ediyorumm Hepimiz Bebeklerimizi Sağlıkla Kucağımıza Alalım 🤰🏻🤰🏻🤰🏻
Gzmsydr Duygukc canım allah korusun kanaman falan olursa endişelen yoksa daha çok küçük zaten ıyi düşün iyi olsun daha 9 aya cok uzun zaman var kendini korkutma benim bazen hiç belirti olmuyor 😊
Ozge_g Gzmsydr merhaba benim henüz 4 haftalık, bugun lekeler şeklinde koyu kahve kan geldi.yarın doktora gideceğim, olumsuz bişey olma ihtimali varmı, yerleşme kanamasıdır diyip içime su serpmeye çalışıyorum ama yinede ilk hamileliğim emin olamıyorum.
Duygukc Handesiir kanamam hiç yok çok şükür cuma günü doktora gidicem kalbimizi dinlemeye inşsllah bakalım herşey yolundadır 🥰🥰👼🏻
Gzmsydr Ozge_g canım mutlaka git doktora yerlesme kanamasıda olabilir olmayabilirde bende olmadi o yüzden işini riske atma nolur nolmaz
polisanne19 Ozge_g benimde koyu kahve lekelerim oldu 5 haftalıkken üç Gün yattım hastanede düüşük intimalide olabilir dedi doktor sen yarın sabah hemen git serum la iğneyle toplarsın kendini inşallah bişey olmaz
2z-nns Duygukc zaten mide bulantısı için ilaç almışsınız. Mide bulantısının kesilmesi normal değil mi? 😊 birşey olmamıştır. İnşallah kalp sesini de duyarsınız, rahatlarsınız en kısa zamanda...
Miniminikuss Duygukc kuzum oncelıkle gecmıs olsun. Mıgde bulantım ıcın gece yatmadan neden ıkı tane ıctın. Bısey yoktur merak etme 3 aylık hamileyim uc aydr var o agrılar kasılmalar bnde ama elinden geldgınce ılac kullanmamaya calıs
Duygukc Miniminikuss teşekkür ederim doktorum gece yatarken 2 adet içmemi söyledi canım o yüzden 2 adet içiyorum
Duygukc Miniminikuss ağrılarımdan yana sorunum yok şiddetli değil gün içinde biraz kasık sancım oluyor ara ara onunndışında pek ağrımmyok