merveugurlu Kızlar bebek house internet sitesinden alış verıs yapan var mı ? Mayoral bebek bakım çantası begendım fiyati diğer sitelere göre daha uygun orjinal ve guvenilir bir sitemi
s_koc merveugurlu bu firmadan bebek küveti almıştım hemen kargoya verdiler Müşteri temsilcisi ile de yazışmıştım hemen verebilir misiniz diye söylediği gibi yaptı. Yarın kargom gelecek bakalım nasıl buraya yazarım 👍🏻
Dygggkcr merveugurlu ben sipariş verdim beşik almıştık iki üç ay önce. Akşam sipariş vermiştim sabah kargom gelmişti
merveugurlu s_koc ya çok teşekkür ederim umarım guvenılır bir sitedir %50 daha uygun bende guvenılırse alıcam eger geldiğinde yazabılırseniz çok sevınırım🙏🏻
merveugurlu s_koc ben sipariş verdim ☺️ Ups kargo seceneğini kullandım umarım guzel gelır ıkımızınkıde . Yorumları okudugumda kotu bir şey goremedim orjinaldir heralde ürünleri ☺️
s_koc merveugurlu geldi sorunsuz olarak 👍🏻 Sadece ups biraz istanbul turu attırdı ürüne 😂 Kargo firması kaynaklı bir gecikme oldu onun dışında güzel sağlam geldi😊
merveugurlu Dygggkcr ınsallah bizimkide biran önce gelir memnun kaldınız mı ürünleri orjinal mi acaba baya uyguna aldım diğer sitelere göre o yüzden aklımda şüphe kaldı :)
Dygggkcr merveugurlu evet mağazada gördüğüm beşiğin istediğim rengi yoktu ben de burdan aldım orijinal ☺️
Pesperu merveugurlu bende andywawa hastane çıkışı aldım bir kaç parça kıyafet daha gayet güzel bir site sorun yaşamadım
merveugurlu Pesperu çok teşekkürler sevindim indirimleriyle bir çok siteye göre daha uyguna satıs sunuyolar galiba bende diğer alış verıslerimi burdan yapıcam☺️
Pesperu merveugurlu evet indirimler için mesajda geliyor üye olunca😊özel günlerde indirimler oluyor 29 Ekim de %29 indirim vardı 🙈
merveugurlu Pesperu sms ile indirim msjı gelıyor mu☺️ Bende üye oldum mail adresime giremediğim için sms ten umarım indirim msjı gelıyordur
merveugurlu Mickeylover çok teşekkür ederim yorumlar olumlu ındırımleri çok ıyı takip etmenizi tavsiye ederim🙏🏻
merveugurlu s_koc 😄 süper umarım benım kargom tur atmadan gelir sabırsızlanıyorum az daha yaşadıgım şehirden 2 kat fiyatına alacagım bebek bakım çantasını bu siteden %50 ındırım ıle aldım hala onun sevincindeyim 🥳🥳
s_koc merveugurlu evet evet daha ucuz gibi fiyatları. Hangisini aldınız merak ettim😝 ben de mayoralların küçük bakım çantalarından düşünüyorum pembe olanlar çok tatlıymış😁