Syma95 Kızlar bazı geceler bacağıma çok fena kramp giriyor çok kötü bişey çok canım yanıyor hepte uyurken oluyor. Benimde doktor randevuma neredeyse 1 ay var . Sağlık ocağına gitsem durumu söylesem magnezyum yazar mı
Buskprl Syma95 sade maden suyu magnezyum eksikliğine iyi geliyormuş canım. Bende doktoruma belimin çok ağrıyor ilaç yazarmısınız demiştim ilaç yazmayayım da günde 2 tane sade maden suyu iç iyi gelir demişti. Faydasını görüyorum Elhamdulillah ☺️
Tatlikuzum Syma95 icenes benimde cok kotu kalca icinden bacaklarimq dogru yayilan bir agri var acebq bnmkide gecermi magnezyumla
Syma95 F6- benimki ağrı değil canım kramp giriyor 3,5 dk kasılıyor sonra geçiyor ama çok fena oluyor. O da magnezyum eksikliğinden oluyormus ama sağlık ocağı doktoru yazar mı diye merak ettim
Esra_51 Syma95 kramp girdiği anda direk ayaga kalkın ister uyuyo ister oturuyo olun hemen ayagınızın üstüne basın anında geciyo yoksa kendiliğinden gecmesini beklemek mahvediyo
Syma95 Buskprl hergun 1 tane içerim bende ama pek işe yaramadı heralde. hergun kramp olmuyor ama haftada 1 kere felan oluyor :/
icenes Benimde aynıydı canım geceleri özellikle kalça ve bel agrısı doktoruma söyledim magnezyum yazdı rahat ettim
icenes Tatlikuzum benimde öyleydi geceleri çok kötü ağrım oluyordu bacaklarımda iyi geldi bana doktorunuza danışın sizde
Ozgdnc Magvital 365mg magnezyum kullanıyorum, sgkliysaniz karşılıyor çok küçük bir meblağ ödüyorsunuz. Aile hekimi de yaziyor ben orda yazdırdım bitince, tadı da çok hoşuma gidiyor 🙈
Damlacik88 Bana doktor magnezyum pastil verdi 3-4 alabilirsin bir zarari yok dedi. Ama bir kac kullaniml rahtladm smdi agri ya da kramp olursa hemen kullNiyorm