Lale00 Yagmur2020 38 hafta dahil yapiyolar ben 38+1 de oldum gerci bebegin kilosu ve gelisimide onemli doktor tarih verirken
Ebru9360 Yagmur2020 bende istege bagli sezeryan istiyorum 35 haftaligim doktorumla henüz konusmadim ama doktorum normal dogum yanlisi yaparmi acaba özele gidiyorum
Deletedmom3 Yagmur2020 profesor perinatologa da gidiyorum ayni zamanda bana 39+0 olmadan aldirma sakin dedi siz bilirsiniz ben tam 39+0 a gun aldim
Yagmur2020 Eminapasali normal Doğum korkum var bu yüzden sezeryan mı olsam diye düşündüm ama az önce form okudum elim ayağım titriyor napçam diye:(
Age Lale00 doktorum bana 38 haftada alırım dedi kızarak. Normal doğum yanlısı kendisi. Fakat çok erken mi bilemedim
Age Yagmur2020 Ben de aynıyım 🥺 bi yandan o duyguyu hissetmek istiyorum, yani benden bi canlının var oluşunu dıger yandan korkum bastırıyor. 19+6 yız bu arada. Ama galiba sezeryan olacak
Eminapasali Yagmur2020 bende herseyin doğalı makbul benim de bel fıtığım var artık dayanamıyorum agrilarima gidip sezeryan olayım diyorum sonra dur bekle diyorum bakalım hakkımızda hayırlısı
Lale00 Age haftaniz daha cok erken dogumu doktorunuzla 30 lu haftalarda planlayin cunku bebegin gelisimi de onemli 38 de ha diyince alamaz . Simdiden bunun stresine girmeyin hamileligin keyfini cikarin 🥰
Asafberan01 Age erken cnm bekler 39haftan bitsin çünkü bebek son haftada gelişimini tamamlıyor erken ama bebeği gelişimi hep geri kalır gününü tamamlanmasını bekle sezeryan olan bir anne olarak söylüyorum benim mecbur oldu 39haftaya girdik sezeryanla oldu
Age Lale00 çok stresliyim çünkü çevremdeki herkes normal olsun normal olsun.... illa delirtme noktasına getirdiler. Sanırım bunun da etkisi var
Yagmur2020 Age bana da herkes normal olsun diyor ama ben çok korkuyorum sezeryan diyordum ondan da korkmaya başladım resmen atak geçirdim napçam ben
busraozcan9 Age Kimseyi dinleme, bana da eşim dışında herkes normal denesen falan dedi. Kendiniz yapın normal ben psikolojik olarak istemiyorum dedim. Planlı sezeryan olcam inşallah 38+2de ☺️
Yagmur2020 busraozcan9 cnm bana eşimde normal yap diyor dün akşam çok kötüydüm sezeryan sonrası acaba çok mu acı çekecez?
Age busraozcan9 bi kez kestirip atabilsem senin gibi bna da kimse sonrasında bişey diyemez. 🥺🙄 ama nerdeeee
busraozcan9 Yagmur2020 Eşin mi yapacakmış doğumu. Doğum şekline karar vermek tamamen sana kalmış. Doktorunla konuş bence. Ben mümkün değil normal yapamam dedim doktoruma tamam o zaman psikolojik olarak istemiyorsan sezeryan yapalım dedi.
Yagmur2020 busraozcan9 cnm bulunduğum yerde bi tane özel poliklinik var oda sezeryan yapamam dedi bana 1 saat uzaklıkta bi özel hastane var kar gitsin oraya gitmeye karar verdim yoksa stresten kendimi üzüyorum ben acı cekemem o sancılar vss çok tırsıyorum:(
busraozcan9 Yagmur2020 Psikolojik olarak istemen de öp önemli normal doğumu, sadece fiziksel değil çünkü. Hakkında hayırlısı olsun canım. Sağlıkla kavuşalım inşallah hepimiz 🥰
busraozcan9 Age Şöyle düşün psikolojik olarak istemiyorsan sen etkileneceksin sonrasında o konuşanlar susmaz zaten hiç bir zaman. 😒