deletedmom211 Arkadaslar ben 13+3 günlüğüm herkes bi akıntıdan bahsediyor ama benim hiç öle akıntım filan yok sadce ic camasirim islak oluyor ama akinti filan yok sizce bu sorun mu anlamadim
Handeaslan616139 deletedmom211 o akıntı oluyor camım benimde öyle doktoruma sordum akıntı o merak etme dedi ben su sanmıştım 🙂 adet gümlerinde sadece sümüksü geliyor
busraali Handeaslan616139 merhaba canım bende su sanıyorum ya onu yorumunu okudumda hatta biraz önce bununla ilgili konu açmıştım çamaşırım ıslak oluyo idrar kaçmış gibi o akıntı mı oluyor yoksa bebeğin suyu mu allah korusun baya korktum bende
Busraaras Hanımlar akıntıdan söz ediliyorken benimde bazen sarı bazen yeşil gibi çok çok öxür diliyorum az sümüğe benziyor 🙈 böyle akıntısınolan var mı
Handeaslan616139 Busraaras sarı yeşil iyi değil diye biliyorum canım ama sen yine doktoruna danış enfeksiyon olabilir
Busraaras Handeaslan616139 sağol yorumun için her zaman gelmiyor dediğim gibi haftada 1 diyebilirim doktorumda erkek birazcık çekiniyorum 🙈
Busraaras Handeaslan616139 yok cok memnunum ama biz bayanlar böyle bazen çekingenliğimiz oluyor ya o duruma geliyorum bazen 🤣
MeryB Kızlar ufak enfeksiyon neden olabiliyor sarı ve yeşil akıntıya. Bol bol su tüketin. En iyisi. Doktorumun bana tavsiyesi bu olmuştu.