Eylul01 Kizlar 18 haftalık gebeyim hala hiç bişey hissetmedim. Doktor bebek yüz üstü yatıyor hissetmeyebilirsin dedi ama bir hafta oldu hala hissetmiyorum. Korkuyorum sizler ne zaman hissettiniz
Zeynepbzp Eylul01 bende 18+5 bir kaç gündür hissetmeye başladım ama normalde 20. Haftaya kadar bekleyin diyorlar.
damlanne Eylul01 canım 19un sonlarında hissettim hala pıt pıt ama düzenli değil daha 22deyim bende 🤲🥰
Ecebati Eylul01 20. Haftada filan hissettim il olarak şimdi 26 haftalığım maşallah kıpır kıpır. Acele etmeyin ilk gebelikte anlaşılması zr oluyormuş
Nihalagpak Benim ilk hamileliğim, 16 haftalıkken kıpırtı hissetmeye başladım, ama 20 ye kadar bekleyin diyor doktorlar. Karın yapısı ile alakalı sanırım ☺️ Şu an 23 deyim bayağı durmuyor yerinde 🤩
BuketBdk Eylul01 canım bende senin gibiydim😂 22 de hissettim ama pıt pıt. Geç hissediyim de çok kafama takmıyım diyodum ki öylede oldu 🥰
Minikkusum_ Eylul01 ben 19 haftalik hamileyim bu aralar geceleri minik kipirtilar oluyor bi kac saat once bende burda sordum hareketleri sanırım genelde 20 haftadan sonra başlıyormuş hareketler ☺☺
Asiyenur_46 Eylul01 aynı bende canım 17 haftalik hamileyim bide ben seğirmeleri hissediyordum dünden beri azaldı çok korkuyorum 😔 ağrım sancim lekem yok şükür
Nihalagpak Asiyenur_46 Hayır çok normal, zaten çok az hissedersin şu ara, telaş yapma ki strese girmesin bebeğin ☺️
hulya4627 16+4 de hissetim ilk defa minik kıpırtılarını doktorum bu aralar hissedebilirsin demişti hala ara ara hissediyorum ama sürekli değil 🤗
Gunes24 Eylul01 Bu deneyim kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Karın çevresindeki yağ dokusu bile etkiliyor. Ben 19. Haftama girdiğimde ufak ufak hissediyordum. 20+2yim şuan bazen şiddetli bazen hafif hissediyorum. 24e kadar normal bir durum bu. İlk gebelikse eğer geç hissetmek mümkün :)