Basak34 Kızlar Şafak 25🥰ilk doğum ve ben çok heyecanlıyım. Zorunlu sezeryan olacak benim ki , mutluluk kaygı korku hepsini bir arada yaşıyorum🤷♀️ Sizler ne durumdasınız 😊
Talentedmom Basak34 Şafak 8 kanala inmesini bekliyoruz gelirse 18 şubata kadar normal gelmezse sezeryan çok stresli ha geldi ha gelicek😀
Aslgly Basak34 00:00 itibariyle son 4 😂😓 cuma gününe kadar gelmezse cuma günü tam 40 haftalıkken yatışım yapılcak suni sancıyla doğumum başlıcak 😓 41e kadar beklemek istemedi doktorum kilosu var diye. 41e kadar 4ü geçebilirmiş o zaman normal yapamazmışım 🙄 çok stresliyim 😓
Cigdem0707 Basak34 benim de kalan 27 benim de ilk doğumum.Bir sey hissetmiyorum gibi değişik sanırım şoktayim😁normal düşünüyorum ama bu sknti çıkarsa sezeryana dönerim hayırlısı bakalim
Mavi_ Talentedmom aynı durumdayız 🥺 son 8 gün sancım kasılmam var ama açıklık yok bebek te kanalda değil 😣
Basak34 Aslgly canm insallah başlar normal doğumun, bende normal çok istiyordum ama eşi çıkmıyor yukarı diye mecburi sezeryan 😊o kadar az kala ben ne yaparım bilmiyorum 😊
Aslgly Basak34 inşallah ama bu saatten sonra kendiliğinden başlaması zor ☹️ Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah tek nefeste kurtulalım 🙏🏼
CnsCls Talentedmom Bakalım 😀 Kısa süreli ağrılarım oluyor ama devamı gelmiyor 40 haftasını dolduracak galiba bizimki ☺️
Zhrnz Basak34 son 65 3. Gebeligim ama gene ilki kadar heyecan ve korku var bakalim ikisini suniyle dogurdum buda ole lucak heralde bakalimm bizi ne bekliyoo🤗