Ecs18 Kızlar dekolte bölgemde ve genital bölgemde bayağı kararma oldu sizlere de oldu mu normal mi doğumdan sonra geçer mi tecrübeli hanımlar cevap verebilir mi 😫
Elisaalya Ecs18 benim ikinci bebegim olucak kizimda da olmustu smdi yine oldu genital bolge ve koltuk altim karardi cok ama geciyo dogumdan sonra takma kafana🤗
Yakamoz__gul Ecs18 canım benim kardeşimin ve arkadaşımın tüm vücudunun rengi koyulasmisti tabi bazı bölgeler daha çok oluyor. Dogumdan bikac hafta sonra duşta o deriler hep soyuluyor zamanla kalmıyor içini ferah tut.
Deda Ecs18 Bende 36 haftalığım ağda yaparken kabuk gibi çıkıyolar ama baya karardı tabi ben hiç hamilelikle ilgili olacağını düşünmemiştim😁 Neden böyle olmuş diye düşünüp duruyodum☺️
Zlmdnccc İnşallah öyledir bende de oldu suan 23 haftadayım gögüs ucları ve genital kararması oldu cok sinir bozucu bisey 😒
s_koc Ecs18 göbek dolayısıyla pek göremiyorum alt tarafı ama aynadan falan az bir şey görünce karardığını görüyorum o bölgenin😂 bir de göbek çevresi karardı. Bir doktor kitabında normal olduğunu okumuştum hormonlardan kaynaklıymış