Guni92 Doktora gittiğim de 2300 dedi sizce normal mi ya bana az geldi bir de kafası 2 hafta önden gidiyormuş ama bu anormal bişey değil dedi. Sizin bebişler kaç kilo 🤭
Nzziss Guni92 benim de 34+5te 2300 gr dı. Doktorum 1 hafta geri ama kilo almaya devam ettiği sürece sorun değil dedi. Iyi beslenirsem kapatabilirmisim. Kafası normal haftasıyla uyumlu.
Guni92 Bu doktorların normali ve anormali ne acaba çok merak ediyorum😃 bebeğimin kilo alabilmesi için elimdem geleni yapıyorum süt içiyorum muz yiyorum ceviz yiyorum. Çok yürüyüş yapıyorum diye mi almıyo anlamıyorum 🙇🏻♀️
doganBanu Guni92 sadece süt muz ve cevizle kilo almaz haftada 1 2 balık yiyin kalan günler mutlaka kırmızı et , sebze, taze meyve,yoğurt, her sabah yumurta, peynir tahin pekmezi ekleyin bakın nasıl kilo alıyor bebişiniz🌸🌸
Merve43 Guni92 bebegin kilo alımına yeyip ictiklerinin etkisi çok az da ondan almıyor canım. Önemli olan bebege giden kan akımı ve genetik faktörler. Sen dünyaları da yesen şeker hastalığın yoksa eğer 2500 gram doğacak bir bebeği 3000 gram yapamazsin
Sltnzlm Kuzey88 1 hafta küvezde kaldı 3. Gün normale dönmüştü solunumu yinede gözetim altında tuttular.
Ayten-1990 Benimde 31.haftada 1600gr dı dr. 1800ler ideal dedi ama benimkine de az demedi Çünkü ben yedim yemeği tanliye ediyordum 1saat içinde midem nala çok yanıyor
Bgiritli94 Cz34 tansiyonum yüksek kan ve idrar vermiştim hem onları göstericem hemde doğum gününü kararlastiricaz