pink01 [silindi] 14+5 ben memnunum suratsız bir doktor değil anlatılması gerekenleri anlatıyor onun haricinde sorun olsa da uzun uzun konusup bilgilendiriyor
Gamze5461 Doğum hastanesi karşısında turgay şener e gidiyorum bende harika bir doktor güler yüzlü ilgi alaka cok iyi
[silindi] Gamze5461 benim çok yakın arkadaşım gitti ona baya memnun olduğunu söyledi gitmem içinde ısrarcı oldu fakat başka birinden olumsuz birşeyini duyunca tedirgin oldum :(
[silindi] Ya ben çok kararsızım doktor seçemedim hala. Sedat Umur , sevilay Bozkurt , Ertan Çelik ve remzi Eren çok duydum..
Handee11 [silindi] Sevilayda çok iyi ama randevu almak zor oluyor ona bide gidince çok bekliyorsun ben doğum evinin karşısındaki metin mutlu ya gidiyorum kendi muaynanesi var hiç beklemiyorum gidince bide çok iyi ilgileniyor
juliet [silindi] bunlar zaten en çok tercih edilenleri ama şans işi mesela bi arkadaşım remzi erenden çok memnun ki bi diğeri çok pişman olmuştu. Sami kemik var bide en son medardaydı ama hala orda mı bilmiyorum
Handee11 [silindi] Beyhekim Hastanesiyle canım muayene ücreti 200 TL ama her gittiğinde vermiyosun ücreti
little_mom_141 Ben 35 haftalık gebeyim adatıp Tuğba Düzcan a gidiyorum ve çok memnunum. Çok tatlı sakin bir doktor❤️