Bbsraa Tgb2310 yapılıyor. Ama bana 50 mg olarak yapılıyor dedi hemşire eğer doktorun 75 ya da 100 mg yaparsa orda yaptır dedi. Büyük ihtimal 75 mg olur dedi. Yine de soracağım eğer 50 mg sağlık ocağında yaptırcam bende.
Zlmdnccc Saol canım benimde 23 haftam gidince tekrar sorarım ona göre saglık ocagına giderim direk hastaneyle ugrasmam
Melisbol Tgb2310 yapilabilmesi icin kan sonuclarina hemen bakilan bir laboratuvarlarinin olmasi lazim ve genelde saglik ocaklari alinan kanlari disariya yollar sonuc icin. Ama belki sizin saglik ocagnzda laboratvr vardr bi sorun
Tgb2310 Melisbol hm haklısnz ben şimdü şehir dışındayım burda misafir kontejann dan yaptırayım demiştim ama en iyisi haftaya kendiminkine gideyim orda labaratuvar vardı
Zeroart Haftadan sonra yapılıyor,sağlık ocağı yapıyor. 50 veya 75 lik dr unuz ne söylerse onu yaptırıyosunuz, eczaneden toz ya da kutu kola şeklinde olanı var 8 tl şekerli gazoz gibi bir içeçek onu alıyorsunuz, önce açken kan alnıyor, sonra içeceği içiyosubuz eğer 50 lik içerseniz 1 saat sonra kan alınıyor. Süreç tamamlanıyor. 75 lik içerseniz içtikten sonra 1 saatde kan alınıyor 2. Saatte tekrar kan alınıyor. Sonuçları 2 gün sonrasında alıyorsunuz.
Dua38 Tgb2310 Sormanız lazm ben sordum kendi sağlık ocağımıza yapmıyoruz burda şekerden dolayı acil bi durum olursa müdehale edemeyiz o yüzden tam teşekküllü bi hastahanede yaptırın dediler