Pnrbtr Kubra67 ben 😫 yaptığım yemeği yiyemiyorum. Ev bana resmen kokuyor. Bu soğukta camları açıyorum. Zor bir süreç ama miniğim iyi olsun yeter ki
Kubra67 Pnrbtr aynen bende esim butun gun sogukda calisip geliyor bide aksam yemek yapiyor eve giremiyorum bu yuzden ciftlikdeki evimizde kaliyorum ev kokdugu icin surekli istifar ediyorum ve zayifliyorum 😞😞😭
Nevinnn Kubra67 kaç haftalıksın ilk haftalar banada olmuştu resmen yatak odası bana kokuyodu ama geçti çok şükür
zeynep_2020 Bu durumda doktor evinizde kalmayın annen kayınvaliden faln baksın diyor bana böyle demişti doktorum iki ay annemlerde yattım
Kubra67 zeynep_2020 kaynanam gorumcemin cocuguna bakiyor annemin evi cok uzak o yuzden bende ciftlikde kaliyorum
Esr36 Kubra67 ilk 4 . Ayima kadar evimden yaptigim yemekten kendi buzdolabimdan bile tiksiyodm ve de mide bulantisu kusma cok yasiyodum 4. Aydan sonra hamdolsun geçti o gunler ve hic sıkıntı yasamiuorum ha bi de o surede evde kebap yapsam goxume gozukmuyodu ama disardan biri kuru bi makarna getirse dunyalar bedel oluyodu🤣
Kubra67 Esr36 valla aynen o durumum evimde kalmiyrm evime girince mide bulntisi istifar istahsizlik ve yemekleri esim yapiyor suan kaldigim ev sobali sobami esim yakiyor Allaha cok sukur beni idare ediyr Allahim herkeze oyle es nasip etsin
Bellazarea Bende tam tersi, evim hariç her evden tiksiniyorum, kayınvalidemin evinde koltuğa oturasım, yemek yiyesim gelmiyor...Tatile gittim otel aşırı lüks olmasına rağmen bana ölüm gibiydi..Canım evim 😭❤️🤣
Kubra67 Bellazarea keske benimde evim kokmasa ama her yer koksa 😞 evimi cok ozledim ama tiksindim girmek istemiyrm bide daha 6 aylik evliym 2 ay sonra hamile kaldim doya doya yasiymdm evimde