Elifdemir_ Belmaaa ben çok takmıyorum doktorum zaten 10 12 kg alabileceğimi söyledi 4 ayımız kaldı ondada biraz dikkat edersek güzel bir hamilelik süreci tamamlayabileceğimizi düşünüyorum herkesin bünyesi bir değil takılmayın :)
Belmaaa Elifdemir_ ben de 59 ile başladım maksimum 75 sınırı koydum kendimce 16 kiloya kadar zaten doktor da 12-15 normal diyor bakalım sizce bu kilolarla tamamlayabilir miyiz ? Ekmek hamurişi cips filan gerçekten yemiyorum
Elifdemir_ Belmaaa ben 62yle başladım herşeyden azar azar olmak şartıyla yiyorum son aylarda kilo alınıyormuş ilk hamileliğim benimdde o yüzden yaşamadan bu soruya cevap vermek pek mümkün değil gibi :)
Semiha89 Belmaaa merhabalar ben 20+6 yım ama hamiş oldugumda 54-55 kiloydum hiç tartılmadım ciddi kilo alısım olmadı sadece. Göbeğim büyüdü. Erkek bbeğe hamileyim.
Ayse_3 Bende 47 ile başladım şimdi 52 oldum 21 haftalıgım ilk kız dediler sonra göstermiyor dediler daha cinsiyetimiz net olmadı
Elifeminask Ebrudogantemur02 evet evet hamilelgn balayi diye geciyor güya neyse bu gunumuze hamd olsn. Bebekler saglkli olsnda