Tugsal Ben decavit vitaminli balik yagi hapi ve d3 damla kullanıyorum sanki bu kadar vitamin fazla gibi sizlerde ayni böyle mi kullaniyorsunuz sizin doktorunuz hangi ilaclari yazdi ?
duygusm Tugsal İlaç demeyelim, aslında bunların çoğu ilaç değil takviye 😊 Ben Vinalac, Algae Oil, Maltofer (demir) ve NBL Osteo Formula kullanıyorum. İlk ikisini bitince keseceğiz.
Duyguaydin81 Tugsal bu ilaçlar kaçıncı haftalarda veriliyor ben hamileliğin başından beri folik asit prpgestan kullanıyorum 11. Haftadan itibaren de coraspin kan sulandırıcı hapı kullanıyorum şuan 13 haftalığım
Ceydaackgz Ben vinalac ve magnorm kullanıyorum bu hafta demir ilacı da eklenicek. Vitaminlerin bir zararı yok yeteri kadar vitamini yiyeceklerden alamıyoruz ne yazık ki herşey hormonlu 🙄🙈
Tugsal Ceydaackgz aynen oyle malesef bunca hastaliklar bile bu hormonlu yiyeceklerdeb geliyor basimiza
Marly21 Marly21 valla cNım doktorum folik asit ten sonra bunu yazdı ve doğuma kadar kullanalım dedi o kadar
Nesliim Ben de regenesis multivitamin ve Demir kullanıyordum. Beni takip eden doktor vermişti. 20 haftam bitince dün detaylı ultrasona bu bölgede tercih edilen bir profesöre gittim. O vitamini bırak dedi bana. Otizmi tetikliyor bu vitaminler dedi. Ayrıca meme kanseri riskini artırıyorsun dedi. Sadece demiri al dedi. Folik asitle işin zaten 12. Haftada bitti çünkü omurilik oluştu dedi. Şu anda ben de ne yapacağım konusunda kararsızım. Aynı zamanda karaciğerini de yoruyorsun dedi.
Buse62 Nesliim profesör çok dogru söylemiş maalesef yediklerimizden yeterince alamıyoruz ama kan degerleriniz iyiyse hiç kullanmayın bana doktorum hiç gerekli görmedi demir ilacı bile vermedi kan degerlerime bakıp saglıklı beslenmeye çalışıyorum bende
Damlabozz I Nesliim aynı vitamini bende kullanıyorum çok kafam karıştı şimdi napsam içmesem mi ki ya 13+2 bende ,
asmitaskiran Ben mi abartıyorum acaba 🤔 doktor önerisiyle sabah folik asit ve gynoferon, tok karna femix omega içiyorum. Onlar bitince bu ay Ferrum ve Decavit e başlayacağım. 23. Haftadayım.
Tugsal asmitaskiran decavite ben 18. Haftamda basladim canim iyi bir ilac ilk hamileligimdede kullanmistim
oygenkubra asmitaskiran canım gynoferon zaten folik asit + demir ilacı . ekstra folik asit kullanman fazla değil mi acaba?
Tugsal Duyguaydin81 12 den sonra foli asiti biraktirir vitamin ilaclarina gecersin canim her doktorun fikri farkli hepimize farklı farkli ilaclar yazilmis kimimiz cok kullanıyoruz kimimiz az Allah saglik versin umarim zararini gormeyiz
asmitaskiran Tugsal balık yağı 6 aydan önce asla içmeyin dedi iki doktorum da. 6 aydan önce içilirse akciğer gelişimi otizm vs tetikleniyormuş. 6 aydan sonra düzenli içebilirsin dediler.
Nesliim Tugsal hayır balık yağı değil . Benim aldığım balık yağı tabletinin içinde ekstra folik asit ve b vitaminleri de var. Saf balık yağı değil yani. Multivitsmin için dedi. Ben de 4. Aydan beri kullanıyorum.
Sultan1903 Tugsal D vitamini,kan ilacı birde B12 kullanıyorum,balık yağı da vericekler di içemem diye istemedim.
Turkannnk Hangı haftalarda sonra doktor bu ilaçları vermeye basladı ben hala doktor bulamadım gittiğim doktorlarda bısey vermedi sadece folik asit kullandım