Greyy90 Merhaba annelerr bebişleriniz için yatak ve yorgan tercihiniz ne oldu pamuk mu viskon mu lateks mii internetten bi sürü bilgi kirliliği var en sağlıklısı sizce hangisi siz ne tercih ettinizz bu arada beşiğimiz de büyüyen yatak
Hasderluna Greyy90 biz bugün park yatak ve içine de kraftın pamuk yatağından aldık. Visco hiç önerilmiyor şekil aldığı için omurga açısından bebeklerde sağlıksızmış
Greyy90 Basakasaf internette yoğunluk lateks yatak üzerine yorumlanmış ama 1. Orjinali çok pahalı yani yeni trend bi yatak diye mi öyle yoksa gerçekten bahsedildiği gibi almaya değer mii bilemedim bizimkiler en sağlıklısı pamuk yatak diyor ki hepimiz onlardan geçtik ama bu seferde alerjikti bilmem neydi bi taraf tavsiye etmiyor bi taraf en sağlıklısı diyor kafam karıştı 🤔
Greyy90 Gmzalp visko yatak için internette 3 yaşından sonra kullanıma uygundur yazıyordu omurga açısından sert yatak tercih edin yazıyordu
uzumun_annesi Merhaba, yorgan yastık battaniye vs işbir yataktan aldım, yatağını da park yatak için kraft- yataş visco aldım, bunu önerdiler.. inş memnun kalırız
Greyy90 uzumun_annesi inşallahh genelde kraftın pamuk yatağını önermişler visko için ilk 3 yaş önerilmiyormuş ama kullananlar var mı bilmiyorum
Greyy90 Gmzalp aynen bende öyle okumuştum kraftın pamuk yatağı varmış bide ona bakacam orjinal pamuk mu içeriğinde ne var falan