Deletedmom138 Zsnbr ben aklıma geldikçe atıyorum vitaminleride öyle, ilaç olmadığı için saati çok önemli değil sadece bir takviye
Canan_olg Zsnbr Folik asiti günün herhangi bi saati içebilirsin ama benşm gibi unutkansan eğer her sabah kahvaltı sonrası iç
akovalardan Ben genelde hergün aynı saatte almaya özen gösteriyorum bebek gelişimi için önemli dedi doktorum
Zsnbr akovalardan valla tedirginim kimi kullanma diyor da ben en azndn doktor verdi diye kullanıyorum kürtaj oldm ondan önce de kullanıyordum kürtaj snrası da bırakmadım 3 ay kullan dedi doktor
Sumeyye_g Zsnbr kullanma diyenler neye göre diyor acaba millet iyice değişti kafasına göre reçete yazacaklar artık gebelik düşünenlere başlatılıyor gebelerde zaten 3 aya kadar kullanıyor ve ne kadar önemli bebeğin gelişimi için
Deletedmom138 Sumeyye_g katılıyorum bir arkadaşım annedeki folik asit eksikliğinden bebeğin beyni oluşmamış demişti
Zsnbr Sumeyye_g aynen canım öyle. Ben ilk hamilelikte kullandm 3 ay önceden ama nasip olmadı. Bunda doktor daha iyi bitane verdi bunu kullan dedi bakalm daha
Tbnrcelik Merhaba hanımlar. İnofoloc combi kullanıyorum bu akşam bitti. Onun yerine omepa vm kullansam olur mu sonuçta ikisinde folic asit