Bsrlmnemr Kızlar selam.. 8+2 haftalık hamileyim ama 6. Haftadan beri çok çok az su içiyorum ve böbreklerimde kum var böbreklerimden yana hep sıkıntı çekmiş biriyim ama su içtiğim an kusuyorum. Bu durumu yaşamış annelerimiz verebileceğiniz tavsiye var mı?
Canan_olg Bsrlmnemr İlk 3 ay normal canım bende içemedim hiç su zehir gibi geliyordu tadı ama benğm böbreklerde sorun yoktu onun için ilk 3 ay içmesende olur çok su doktor 3 aydan sonra daha önemliymiş
tubikk044 Bsrlmnemr bende içemiyorum günde 2 bardağı geçmiyo içtiğim su onun yerine sıvı gidalar tüketebilirsin ben öyle yapıyorum taze meyva suyu sıkıyorum hoşaf çorba vs
Mehtap987577 Bsrlmnemr bende ne hazır su nede musluk suyu içemiyordum başka evlerde iş yerlerine git orda içersin özellikle bir tane kadın kuaförünün suyu şeker gibi geliyordu gidip hep orda içiyordum dene başka yerlerin suyunun tadı hoşuna gidebilir
Bsrlmnemr Canan_olg midemi bulandırıyor su.. Acı falan gelmiyor tadı ama su içtiğim an midem allak bullak oluyor. Napcam gerçekten bilemedim