Öncelikle doğum yapan herkese çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün gününü bekleyenlere allahım tez zamanda bebişlerine kavuşmayı nasip etsin inşallah 🙏
Bende kavuştum çok şükür göktuğ ma. Gece 2gibi sancım başladı dakika tuttum 10dk da bir geliyordu eşim hastaneye gidelim dedi ama ben bekleyecem dedim sabah 9buçukta hastanedeydik kontrolüm yapıldı açılma 6cm olmuş doğumun çabuk olacak dedi hastanede strestenmi bilmiyorum sancılarım kesildi bebek biraz yukarıda dediler suni verdiler sancılarım düzene girdi açılmam tamdı ama bebeğin daha kafası yerleşmedi yerleşsin yoksa çok yırtılman olur dediler 11 buçukta artık ıkınmadan duramıyorum artık doğum başlasın dayanamıyorum dedim kontrol ettiler kafası yerleşmişti 2ıkınmada oğluşum kucağımdaydı çok şükür allahıma kontrolleri yapıldı getirdiler emzirdim ama burnunda tıkanıklık oldu yeni doğan ünitesine götürdü ebemiz ciğerleri biraz dolmuş tıkanık varmış yatış verdi 1yada 2gün kalabilir dediler inşallah biran önce nefesi düzene girer 🙏 allahım isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın inşallah harika bi duygu 😍😍😍❤️❤️