Kizimveoglumm 35 haftalık olduk kızlar 😉artık bir an önce doğsun istiyorum tabi önce sağlıkla gelsin de ne zaman isterse insan dayanamıyor bir özlem almış beni gidiyor içimdeki minicik bedene aşığım onu görmek için sabırsızlanıyorum bir an önce sağ salim kucağıma alıp öpüp koklamak istiyorum 😍😍 böyle duygular hissedip isteyen varmı benim gibi bir an önce gelsin diyen 😄 bu arada pazartesi kontrol var inşallah hayırlı haber alırım ilk kez nst ye giricem sancılarım geliyor arada ama hafif hafif pazartesi neler olacak 3 haftadır gitmiyorum doktorum 3 hafta sonra gel demişti kilosu ne kadar falan herşeyi çok merak ediyorum 😍 biraz uzun oldu hakkınızı helal edin kızlar hepimiz sağ salim alalım yavrularımızı kucagımıza 😍😍😍
XyveAnnesi Kizimveoglumm bende 35.ci haftamdayım,aynen olsun bir an önce istiyorum ama yorgunluktan,taşıyamamaktan,gece sağa sola dönmekte zorlandığımdan😂😂 ara ara sancılarımda oluyor,tabii şaka bi yana hayırla afiyetle vaktinde doğsunlar inşallah☺
Esra16 Allah yardımcın olsun hayırlısıyla sağlıklı bir sekilde bebeğinle kavuşün inşallah canim ben bile daha 16 haftalığım deli gibi sabırsızım 😍 şimdiden sen artık kuyruğa gelmişsin sağlıkla gelsin bebişin 🌹🤗
Kizimveoglumm Esra16 amin amin inşallah canım sende sağ salim alırsın kucağına inşallah 😊😊 zamanın var daha olsun sağlıkla gelsinler bizler bekleriz 😊😍
Kizimveoglumm XyveAnnesi ahh canım aynı durumdayız vallah benimde öyle panda gibi oldum karnım 6 aylık karnı gibi duruyor ama ben nefes de alamıyorum yatakta dönemiyorumda sola yatmaktan sol yanım çürüdü 😆😅tabi şaka bir yana sağlıkl gelsinler baksa bir şeyin önemi yok 😉
Kizimveoglumm [bilinmeyen] yaaa delirmemek elde değil inan 😆😆 aldığım eşyaları günde 10 kez bakıyorum ne zaman giydirce diye Allah'ım 😍😍 hayırlısı ile versin kucagımıza hayırlısı olsun herşeyin içimdeki ses biraz erken olacak diyor 😅😅😅 ama tabi Allah bilir 😊😊
Kizimveoglumm [bilinmeyen] ayyy amin amin uyku meselesi şu an içinde aynı valla 😂😂 valla vakit buldukca eşimle geziyoruz doğumum kolay olsun diye merdiven çok inip çıkıyorum zaten mecbur inip cıkcam 7 kat v asansör yok 😆😆 olsun bee rahat olmak istesek zaten çocuk düşünmezdik değilmi yeterli onlar sağlıklı olsun biz yoruluruz uykusuzda kalrız 😍😍herşeyin hayırlısını nasip etsin rabbim pazartesini iple cekiyorum valla
Tunahan2009 35+2 olduk bizde bende artik cok yoruldum gelsin istiyom ve geceleri hic geciremiyorum saat kac kacinci uyanisim yaaa rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah
yefeninannesi Bende 34+4 üm biliyorum daha erken ama içim içime sığmıyor bende gelsin istiyorum deli gibi 🙈😇
yefeninannesi Çok soru sordum kusuruma bakmayın ama Bebişleriniz hangi pozisyonda ? Kaçıncı haftaya kadar dönmezse doktor sezeryan kararı veriyor