Merhaba arkadaşlar. Gizliden gizliye takip ediyordum ama ilk forum gönderim olacak bu. 🤗 Yaklaşık 7. Haftamda mide bulantıları,mide yanması ve ekşimesi başladı.9 ve 10. Haftamda mide yanmasi en üst sınıra ulaştı.Birden bire gelen mide yanmalariyla deli gibi bağırıp ağlıyordum.Gaviscon adlı şurup kullanmaya başladım.Belki de şimdiye kadar kullandığım en harika mükemmel bir ilacti😊 1 2 saatliğine de olsa midemi sakinlestiriyordu.su an 12. Haftamdayim ve şükürler olsun ki mide yanmalarimin bulantilarimin çoğu gitti.en azından şimdi yemek yeyip istifra ediyorum🤪 ama şu anki en büyük sikintim da midemde biriken gaz oldu.beni cok rahatsız ediyor.maden suyu içiyorum ama afedersiniz geğirmeyi beceremedigim için midem hiç rahatlamiyor.ve sanki ömrümün sonuna kadar böyle gidecekmiş gibi hissediyorum.😔 Mutluluğumun yanısıra moralim çok bozuk oluyor.cunku hiçbir şeyden keyif alamiyorum hep midemde bir hazımsızlık var.lavaboyla çözülecek bir problem de değil üstelik.Benim gibi aynı problemleri yaşayan arkadaşlar var mı bunu çok merak ediyorum ve yaşayan arkadaşların şikayetleri hamilelik boyunca devam etti mi yoksa geçti mi? Geçtiyse tahmini kaçıncı ayda geçti? Çünkü bu durum psikolojimi bozma aşamasına geldi sayılır😔 şimdiden teşekkür ederim