Mororkide _2prensesannesi_ 17temmuz yazıyo kagıdımızda muhtemel dogum tarıhımız erkek dedı cınsıyetıne bı kızım vardı🥰 242gram yazıyo kagıtta bırde
_2prensesannesi_ Mororkide masallah benim 20 temmuz gorunuyor ama o kadar bekliycegini sanmam 41 haftada 20 tmuz gorunuyor cunku kizim 37 de dogdu bu minnakda aceleci olursa erken gelir 😊😂
Mororkide _2prensesannesi_ benımkızımda 38+5te gelmıstı acelecıydi o da ılaclarla dogumumu durdurmuslardı erken dogum rıskımden cok yattım hastanede bu bebısımde erken olur eşimin doğum tarıhıyle rastlasın dıyoduk sanırım olmuycak o da20 temmuz dogumlu🤗
senathesena _2prensesannesi_ Temmuz sonu normalde ama 1 hafta geç döllenme o yüzden Ağustosun ilk haftası diyor doktor. Cinsiyetimiz erkek İsim önerilerinize açığım :)
_2prensesannesi_ senathesena temmuz sonuna hazırlıklı ol sen yinede 😊 eger oglum olsaydi Asil 🌸 Aras 🌸 Asaf 🌸 üc isimden birini koyardim 😍 bir kizim var 3 yasinda adi Asya 😍 simdi yine kizim olacak isim bulamıyorum bende önerilere açığım 😊😊🤩
senathesena _2prensesannesi_ evet belli olmaz bebişlerin ne yapacağı :) bu isimler çok güzel ama ben eşime beğendiremiyorum bi türlü. Ortak olarak bi tek Ulaş'ı beğendik ama karar vermedik ben de bekliyorum hiç bişey beğenmiyosa bulsun bakalım güzel isim :)
senathesena senathesena bu arada kız için Biz İdil düşünmüştük İdil Bilge hatta :) Onun dışında Duru, Doğa, İpek düşünebilirsiniz.
04052016mh _2prensesannesi_ 11 Temmuz görünüyor doğum 😊 bakalım artık hayırlısı olsun yarın detaylı ultrasyona gideceğiz birşey çıkmaz umarım ☺️
nrdnplt 04052016mh yazisma icinde ayni tarihte olan 3 kisiyiz.👦🏻 Benim de uygulama 11 temmuz gosteriyor. Saglikla insallah😍