_2prensesannesi_ N_sedef bizden baya öndesiniz siz hadi hayirlisi olsun bakalim cok heyecanli ya ikinci olmasina ragmen cok heyecanliyim 😃😊😊
N_sedef _2prensesannesi_ aynen oyle canım benım ilk ya suan Bı değişiğim acaba zor olacak mı endişesi var bende
_2prensesannesi_ N_sedef insallah kolay olur doğumun zaten sancı zor dogum kolay bence heleki bebisi gorunce herseyi unutuyorsun o an zaten 😍
Sarisiiin35 Temmuzun 13 yavaş yavas almaya başladım bende benimde erkek hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur inşallah 💞
_2prensesannesi_ Mrvfndk ilk siradaaklimizda arya var ama oda tek harf değişik diye çok gönüllü degilim aslinda bakalim fikrimiz değişmeze arya olucak gibi 😇😍
__meczup__ _2prensesannesi_ 20 temmuz inşallah bu salı öğreneceğiz cinsiyetini. Battaniye yelekler falan örüldü annanesi babannesi tarafından ama başka hazırlık yok daha erken diye 17 haftalık daha
Mrvfndk Benmde 31 temmzz gozukuyor kiz dediler ama net degil daha erkek hissedydm hayrlsi olsn almadm bisey ilerleyen zamanda insallah alacaz
_2prensesannesi_ Mrvfndk yaaa banada kiz dediler ama bende erkek hissediyorum kesin mi dediler acaba ayrintilida net belli oluyor artik ayrıntılı yı bekliyorum sabırsızlıkla 😍