Minikkusum_ 19+3 haftalık olduk az önce elimi karnımın sağ alt tarafına koydum kalp gibi tik tik tik atiyo gibi oldu hareket mi ediyor acaba anlamıyorum da henüz hissetmiyorum elimi koydugum zaman öyle yaptı 👶🏻☺💞
Deleted5544 Minikkusum_ kalbi değilde ayağıdır o muhtemelen :) bende ilk hissettiğimde 2-3 kere üst üste vurmustu. 😍 hissetmenizin tam zamanı. 19+5te hissettim bende
Aydan123 Minikkusum_ bende 18 +2 haftalik bende hiss ediyorum 1hafta oldu kipirdiyo cok guzel bir hiss 😍
Minikkusum_ Deleted5544 hani kendi kalbim gibi tik tik yaptı ayaklarıdır aynen dışardan belli olmuyor bide dokunmayınca hissetmiyorum biraz bakayım dedim tepki verecek mi dedim sağ taraftaydı az önce de sol tarafta aynısını yaptı ☺☺
Minikkusum_ SibelCengiz ayy erken hissetmişsiniz maşallah 😘😘 arada karnımda bi pıt diye bi hareket hissediyorum bi defa ya da iki defa acaba bebekmidir anlamıyorum da
Deleted5544 Minikkusum_ kesin bebektir zaten o ☺️ dışarıdan görünmesi için erken diye biliyorum 25 gibi görülüyomus dısarıdan 😍
SibelCengiz Minikkusum_ cevremdende duymustum bazen bebegin kalp atisini hissede bilirsin die :) o zamandan beri daha heycanliyim :) tekme yemek istiyorum ☺️
Minikkusum_ Deleted5544 bizimki nazlı çıktı biraz sanırım elimi koymadan kendini belli etmiyo ara da bi pıt diye atiyo gibi hissediyorum acaba bebek midir diye heyecan yapıyorum ☺☺
Deleted5544 Minikkusum_ 3-4 gün içinde emin olursunuz ç, bende ilk hissedince tereddüt ettim ama emin oldum sonra ☺️ cinsiyetiniz belli mi?
Minikkusum_ Deleted5544 inşallah tamamen hissetmeyi sabırsızlıkla bekliyorum şuan bile heyecan yaptım 😃☺☺ evet kızım olacak 😘😘
Minikkusum_ Aydan123 benimki de bi kaç gündür pıt pıt diye 2 defa karnımda birşeyler hissediyorum ama emin olamıyordum bugün elimi koyunca sağ sol tarafımda da aynısı oldu ☺☺
Aydan123 Minikkusum_ hiss ediyorsun artik demekki gitikce fazla kipirdiyo zaten bende aksamlari saat 12falan olunca cok kipirdiyo cok guzel bir hiss insan kendiliyinden gulumsuyor mutlulukdan her halde 😊😍
Zlmdnccc 23 haftadayım bende 19 haftada hissettim sanırım ama nadir hissediyodum simdi daha hareketli bazen ani hareket ediyo organlarım oynuyo sanıyorum 😁🤭biraz tuhaf bi his yani icinde bisey geziyomuş gibi güzel tuhaf karısık 😊