Simgest Merhaba, biliyorum çatlak genetik bir yapıya sahip oluşumunun önüne geçilmiyor bazen fakat yinede doğum oncesi deneyip memnun kaldiğiniz krem yada yağ tavsiyeleri alabilir miyim?
MelikeAkin Simgest benim doktorum badem yagi hindistan cevizi yagi kullan demisti kullanyrm bebek yagida 30. Haftadyiz cok sukur hc catlagmz olmadi ama bu olmuycak anlama gelmyor cunku catlak kendini dogumdan sonra belli ediyor
isimsizbebek Simgest lierac ve bebek yağı kullandım sabah birini akşam birini sürdüm 38. Haftadayım çatlağım yok
Zeys Simgest günlük 2,5 3 lt su içtim bebek yağı sürdüm 1 aydır fln da Hindistan cevizi yağı sürüyorum şükür çatlağım yok canım nemli tutmak önemli..35+6 yım
isimsizbebek Simgest amin sizde inşallah. Yalnız eczanelerden almayın mutlaka netten alın çok fiyat farkı var
2bebelihayat_ Simgest lierac kullandım ben ilkinde çatlak olmadı 2. Gebeliğimde de kullanıyorum memnunum biooil de iyi arada onu da kullandığım oluyor
Mrsozel Ben Hindistan cevizi yağı kullandım ancak kokusu beni çok rahatsız etti atletime falan da siniyordu🙄 doktorum katı kakao yağını önerdi. Aktarda minik kavanozlarda satılıyor 15tl idi ve kokusu mükemmel onu kullanıyorum tavsiye ederim