Rmysnrrr Bazı kadınlar 2 ay geçsede hamile kaldığını anlamıyorlar bazılarıda ilk haftadan hamile kaldığını anlıyor? Adet gecikiminden önce belirtileri olan oldumu? yani 3-4 haftada?
MerveSara Rmysnrrr Ben 3+2 de öğrendim . Beta HCG değerim yani kan testim 24 tü düşün🙂 sol kasığımda resmen kıpırtı hissediyordum ve ayaklarımı uzatınca kasığımda batma oluyordu . Kuşkulandım ,gidip kan verdim .Doğru alarmmış🙂
Ycelaz Rmysnrrr ben 1yaşındaki kızımı emzirdigim için adetimde gecikme var zannediyordum oysamkii 2aylık hamileymişim😂😂🙈🙈 2aylık oluncaya kadar bilmiyordum taaaki miğde bulantılarım başlayıncaya kadar😂🙈. Sonra bir tuhaflık var dedim doktora gidip demezmi bana 🙈🙈2aylık hamilesniz
Esra16 Tamamen halsizlik iş güçten uzak kalmak uyuklayıp durmak miğde bulantısı 4 haftalıktı ogrendigimde ama tahmin ediyordum zaten 😊
ZelihaKl Ben 2 haftalik ogrendim 🙂 calisiyorum yoruluyorum ama aksamlari yemekten sonra uyumazdim bildiguniz siziyordum ve sanki kasiklarimda kalbi atiyor gbiydu ve tabi gogus hassasiyeti dayanamayip hamilelik testi yaptim sonuc pozitifti 🙂) 15+1 hamisim
Hildambxl Benım göğüs uçlarım aşırı açıma olmustu bırde adet olucam sankı aynı agrılar bende pet koydum okadar yanı gelen yok gıden yok 6haftalıgım sabahları aşırı acıkıyorum bulantım yok
Ozlemr Rmysnrrr benim hamile olduğumdan şüphelenmemin ilk sebebi göğüs ağrım oldu. Sanki yeni büyüyorlarmış gibi çok ağrıyordu üstüne yatamıyordum. O zaman şüphelendim ilk. Test yaptım ama daha adetime 10 günden fazla vardı o zaman negatif çıktı. Adet olmam gereken gün test yaptım pozitif çıktı. 4-5 hafta arası da aşırı adet olacakmışım gibi ağrım oldu 3-4 gün. En büyük yaşadığım belirtiler bunlar🙂
Esen Rmysnrrr ben daha adet yaklasmadan anladim. Plânlı.bir.gebelik olunca ve göğüslerim aşırı şişmişti belim çok agriyodu adetten 10gun önce test yapmaya başladın negatif ama biliyodum hamile.oldugumu 3gun gecti kan testi verdim pozitif ama benim onceki hamileligimde aynıydı öyle anladim
Ngr55 Esen adetten 10 gun once bir yaptın bir de adet gectıkten sonra..o arada başka test yapmadın mı ?
Esen Ngr55 o arada ya 2 ya 1 tane daha yaptım ama negatif cikti hepsi. Adetim 3gun geçti tamam dedim ve pozitif.
Sayrkann Rmysnrrr aşırı derecede kasik agrisi 1 hafta cektim . bide sık sık idrara cikiyordum oyle anladim
Nur55 Kahveden tiksindim hergün içerdim o gün test yapmaya karar verdim adetime 3 gün kala öğrendim ☺
pelines26 Rmysnrrr sag kasigimda bisey batiyodu.ondan suphelenip kan testi yaptirmistim.adet gunum daha gelmemisti 1hafta once ama hcg yuksek cikmisti.