Ftrhn Erkek ismi önerileri almak istiyorum güzel anneler 😊 anlamlı olmasını önemsiyorum iki isim düşünüyorum biri özellikle anlamlı olsun varsa fikirleriniz alabilirim.
Pureloveee AyaYlmazYldrm yaramaz mı acaba:) bizde rüzgar düğündük de rüzgar isimdekiler çok yaramaz oluyo dediler 😂
Seymabebgm Ftrhn aybars koymayi dusunuyoruz ama öneri olarak baybars aybars ömer yusuf oğuz yigit alp eskimeyen isimler
BusraDevlet83 Ftrhn Hazar / Barış demek Bera / Faziletli, erdemli demek. Oğlum olsaydı bu ikisini düşünmüştüm.
AyaYlmazYldrm Pureloveee yerinde 1 dk durmuyo enerji fazlasi var malesef evet yaramaz😂 ama cok akilli doktora goturdm doktor biraz sabir biraz tevekkul dedi yolladi😂
Havva_cskn Yigit eren , ayaz , emir talha, eymen taha ,umut ali, yağız, doruk, eymen kayra, doruk eymen , ben eymen istiyorm ama iki isim de cok istiyorm hangisi verecegime karar veremedim 😊
198723 Havva_cskn Bende yusuf eymen istiyorum ama eşim bi türlü karar vermiyo iki isim olmasın soylenmiyo diyo ama çok yakıştırıyorum