NilaydilDayolu Ben 9+5 haftalık hamileyim ve özellikle sağ kaburgamın altı inanılmaz acıyor dokununca dahi hissedilen bir sertlik ve acı var.? Aranız da Böyle birşey yaşayan var mı.?
NaimeYilmaz NilaydilDayolu bu haftalarda gorulen bır sıkayet degl normalde doktorunuzada danısn mutlaka
BebegimiBeklerkenN Erken bir belirti 31. Haftamdayim bende oluyor ve doktor normal bebek büyüdükçe baski yapar diyor sizin icin erken bu durum
MuratZeynepDiner BebegimiBeklerkenN bende de var nasıl geçer napabiliriz doktor bi tavsiyede bulundumu dayanılacak gbi değil😔😔28 haftalığım bu arada
Tolsel Prenses bende 36 haftalığım bebek artık aşağıda benim yukarıya baskı yapmıyor gerçi benim çok baskı olmamıştı hiç ama göğsümün altı terden pişiyormuş ben sanıyorum kemik ağrıyor o geçti sonra 2 gün değişik ağrı vardı karnımın üstü yanlarıma yayılan ağrı o da gaz ağrısıymış dikkat et gaz olmasın canım gerçi bebeğin yukarıda mı bilmiyorum fikr olarak dedim 🤔🤔
nizamdereilknur Benim de çok olmustu otururken batıyordu doktor bana normal dedi yapılacak bişi yoktu battığında uzanıyordum geçiyordu genede doktoruna sor normaldir isallah çok kilo almamaya dikkat et derim 38e geldik artık Yok bende 25 den sonra filan geçti
Aycann Merhaba bende de hamileliğimin başından beri var aniden mi kilo aldınız ? Sol göğüs altında kaburgamda şuan 23. Haftaya başlıyoruz ara ara geçiyor fakat tamamen bitmedi ağrı olduğu zaman dik oturuyorum o biraz hafifletiyor