Kkubraaa Kizlar bugun ignemin 14. Günü ve adet belirtilerim başladı (karin ağrısı, bel ağrısı, mide bulantisi vs) gebelik olusmadi galiba test yapmaya korkuyorum.😕😔😔
Tgbanne Kkubraaa ben ilk hamileliğimde adet olcakmıs gibi hissettim , adet oluyorum dedim hamile olmustum , karın agrısı bel agrısı filan vardı
Mehtapakgl Kkubraaa kuzum gebelikte olabilir, adette. Test yap istersen. Ya da bir kaç gün daha bekle. Iğne etkisi iyice geçsin ama inşallah çift çizgiyi görürsün 😘
Deleted5544 bende aşılamayla hamileyim. 13. gün kanda 24 çıktı. 14. gün çubuk test yaptım aşırı silik çıkmıştı. bence evde test varsa deneyebilirsiniz
Gizemmmmmmkync Deleted5544 merhaba canım sorununuz neydi aşılama yaptırdınız ? Ve yumurta geliştirmek için ne Kullandınız ?
Deleted5544 Kkubraaa sabah ilk idrarla yapın o zaman net sonucu alırsınız tahminen ☺️ benim bel ağrım dışında bi belirtim yoktu ama çoğu kişi regl belirtisiyle aynı olduğunu söylüyor
Kkubraaa Gizemmmmmmkync sadece mm lik polikistik over vardi canim femarayla buyuttum yumurtalarimi ovitrelle ile de catlattim
Deleted5544 Gizemmmmmmkync bende pcos vardı eşimdede çok az morfoloji sorunu vardı. 3. aşılamamda tuttu. 2 tanesnde klomen kullandım, 3.de gonalf iğne kullandım ☺️
Kkubraaa Mehtapakgl iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canim ❤ yarin iğnenin 15. Gunu etkisi gecmistir diye dusunuyorum yarin test yapicam bakalim hakkimda hayirlisi olur insallah
Kkubraaa Deleted5544 bu benim ilk catlatma ignem igne basarisiz olursa bende direk aşılama yapmayi dusunuyorum
Gizemmmmmmkync Deleted5544 bende ikinci aşılamamı olacağım işte yarın ilki klomen ile oldu tutmadı bu sefer gonalf ile büyütüldü inşallah tutar canım Benimde Pcos
Deleted5544 Kkubraaa ben eğitim araştırma hastanesine gidiyordum. eğer özele gidiyorsanız para için çatlatma iğnesini 3-4 kez denemek istiyorlar. ben 3 kez de onu denedim özelde, zaman ve para kaybı açıkcası bence. kaç senelik evlisiniz?
Deleted5544 Gizemmmmmmkync şansın daha yüksek o zaman canım ☺️ kendinde hiç belirti arama. inan o insanı strese sokuyor. ben ilk ikisinde çok belirti aradım negatifi görünce de 15 gün kendime gelemedim. en son aşılamada işyerinin yoğun olduğu zamandı belirti aramaya vaktim bile olmadı, 13. gün zaten negatif biliyorum diye kan verdim 24 çıktı. hani kafaya takmayınca oluyor diyorlar ya ben buna inanıyorum ☺️
Gizemmmmmmkync Deleted5544 canım evdeyim ben çalışmıyorum ve evdeyken insan ister istemez takıyor bilmiyorum ki nasıl takılmaz 😁
Deleted5544 Gizemmmmmmkync bende öyle diyodum, öyle aslında zorlu bir süreç. ama bişeylerle oyalanmaya çalışın bence. hiç aklınıza getirmeyin demiyorum tabiki o mümkün değil ama her an kasığım ağrıdı belirti mi diye düşünmemeye çalışın en azından ☺️