Mryslny Anişler tam bu hafta 14 haftalık olduk doktor %75 erkek dedi, çıkıntı var bacak arasında dedi..ama 17. Haftada gel biz ozaman kesin diyelim dedi.. Değişirmi ki szce?
annee27 Busramom canim.inan hic alakasi yok 10 gun once kiz dedi gecen gun gittik kesin erkek dedi. Sok olduk 🤣 Doktorun yanina girmeden de hamile bi kadin daha vardi kesin demeden inanma benim ogluma kiz demisti doktor dedi. Aynisi basima geldi 🤣 doktorlar kesin demeden genede inamamak gerek.
annee27 Mryslny ben kesin gormeden inanmadim valla iyikide oyle yapmisim bacak arasina baktik gorunce inandim keske basta kiz olduguna da inanmasaydim kiz diye örgu ormeye baslamistim. Ee haliyle hayallerde kuruyorsun sonraki gidiste erkek diyince sok gecirdim. Bacak arasina bakti bizde net gordük🙈🤣 hazirliklar bosuna gitmesin diye iyice emin ol canim yoksa kiz yada erkek olmasi biseyi degistirmiyor elbetteki ama hazirlik yapmak istiyorsun hayal kuruyorsun. Bana kiz demisti bikac hafta sonra gel ozaman tam soyleyecegim dedi ama kiz buyul ihtimal ddi. Sonuc minicik bamya görduk inan şok gecirdik kiz olduguna inanmistik ozel doktor bide