Zozi eylosh96 cnm ben de 7.haftaya girdim.halsizlik,mide bulantısı,kabızlık var.neyse ki hepsi hafif sayılır.
MerveSara 9+2 yiz bu gün . Göğüslerim şişti ve acıyorlar ,ara ara minik kasık batmaları ve akıntı dışında hiç bir belirtim yok. Kusma vs. De olmadı bende .🙂
sercen MerveSara mrb cnm bende 9+4 oldum nuhun çok kâsigim agriyo tuvalet isteği daha çok sende varmı öyle birşey
Polikistikanne 5+4 🤗 zaman zaman adet olacakmış gibi hafif ağrı. Göğüs hassasiyeti vee uykuya bir türlü doyamama 🤷🏻♀️
Aysun2834 Babydr bence hiç nazar etmeyin kendinize bende o haftalarda sizin gibiydim hatta bazen hamile olduğumu unutuyordum sonra bi baktım ki bulantılar sevdiğim hiç bir şeyi yiyememeler gece ayakta gezmeler baş gösterdi 😂😂 şuan çok şükür 11+2deyiz bulantılar yeni yeni azaldı
Selinergezer Bende yarın 7. Haftaya giriyorum. Gün boyu geçmeyen bulantı ve halsizlik beni mahvetti. Kilo almak yerine kilo veriyorum şuan bulantılardan😢
MerveSara sercen Evet tatlım , Özellikle de akşam 10-11 den sonra yarım saatte bir tuvaletteyim .🙈 Kasık ağrılarım biraz biraz azalmıştı ama şu sıralar tekrar başladı sanırım genişliyoruz 🤗
biiiidamla Merhaba arkadaşlar 21 Mart’ta 2 haftalık hamile olduğunu öğrendim.sol kasıgımda ara ara ağrım var sadece.bu kadar erken öğrenen var mı acaba gebeliğini?
Aslannnn biiiidamla canim bende öğrendiğimde daha adetim bile geçmemişti 4 haftalik bile değildi erken ogrenince zaman hiç gecmiyor bugün 5+2 olduk insallah keseyi ve kalp atislarinida duyariz o gunlerde gelir 😀💟
MerveSara biiiidamla Hayatının en uzun süreciymiş gibi geliyor insana ama stres yapmamaya çalış , o zaten kasık ağrısı , akıntı, göğüs ağrısı derken bu sıralar sana öyle ben buradayım diyor 🤗😍💕
MerveSara Aysun2834 Ben de 9+2 deyim . Hiç bulantı, tiksinme durumu yaşamadım çok şükür . Senin ne zaman başlamıştı tatlım ?
Aysun2834 MerveSara 7. Haftanın sonlarında başladı kraker ile bütün oldum resmen şuan görmek bile istemiyorum