Mervemeydan Arkadaşlar özelde Doğum yapacaklar fiyatları nasıl acaba . Gittiğim doktor profesör ve alanında çok iyi ama Doğum ücreti yüksek geldi bana ne yapacağım şaşırdım değiştirmek de istemiyorum doktorumu ne yapmalıyım
Betulaks Mervemeydan bende özel muaynehanesi olan cok iyi bir doktora gıdıyorum doğumuda onda düşünmüştük hep ama eşimin işleri azalınca alternatif hastane bakmaya başladım. Kendi doktorum medicanada normal olursa 7500 sezeryan 8500 acıbademde normal 10000 sezeryan 15 bin falan medipol hastanesini araştırdım 1700 e falan normal 2 küsürde sezeryana alıyorlar isteğe bağlı epiduralda fıyat farkı eklenıyorda taş çatlasın fotorafcı oda süslemeyide katarsam gene 5 bini bulur 2.500 kâr da olmuş oluyoruz😀 bunların yanı sıra iyi bir doktor bulmak gerekıyor tabiki guven cok önemli doktorun yaklaşımı tecrubesi normal doğumu desteklemeside cok cok onemli araştırıyorum hala inş iyi doktora denk gelirim
iremss Mervemeydan medipol mega doktora göre değişiyo sanırım ama normale 2900₺ sezaryen 4000₺ demişlerdi. Fotoğrafçı da albümsüz 750₺ albümde ne seçersen fiyat ona göre. Ama doğum mesai saati dışı olursa 150₺ talep ediyorlar 🌸
1dem Mervemeydan hem şehir farkı hem hastane farkı oluyor. Bende özele gidiyorum ama uçuk fiyatlar yok tabi
Sedatadik Mervemeydan valla bana da yüksek geldi ama bu saatten sorna değiştiremem güvenemem tedaviyle oldu zaten dogum 3bin tl yılbaşından sonra zao geldi allah yardımcımız olsun
Begonia Betulaks Medipol sezaryen 4000 TL. Benim doktorum Medipol’da orada sezaryen doğum yapacağım. Fotoğraf ücreti 1000 tl ama ben dışarıdan fotoğrafçıyla anlaşacağım.
Nurdanahsen Betulaks Pendik yeni açılan medipol mu normal doğum fiyatı? Ne zaman sordun ben 37 haftadayım orda doğurmak istiyorum indirimliymiş galiba öyle duydum 40. Haftama kadar bu fiyatlar geçerli olur mu ki?
Betulaks Begonia ben hastaneyle konustuğumda dışarıda fotorafcı kabul etmedıklerini soylediler tazefoto dıye bi fotorafçıyla anlaşmaları varmış heralde bütçeye ve isteğe göre fıyatları 1000 tl ile 450 tl arasında paketleri vardı
Gozdeakan [silindi] ben çakmak Erdem’e gidiyorum.Daha zam gelmemiş.Nırmal 1450 sezaryen 2100 istek sezeyan 2450 TL dediler.
iremss Zemine11 şubeye göre değişiyo sanırım, ben atakent acıbademi aramıştım yılbaşından önce 10000₺ gibi bi rakamdan bahsetmişlerdi 🤷🏼♀️
esrerkn Zemine11 şehirden şehire değişiyor sanırım. İstanbulda 15 bin civarıyken Kayseri’de 7000den başlıyor sanırım.
Pcosaragmen Zemine11 Bodrum Acıbadem ,7000 TL sezaryen 2 gece yatisli ,normal de 500 TL falan farkediyor sanırım 1 gece yatisli ,ama bütün acibademlerin fiyatları farkli
Zemine11 iremss aman tanrım yılbaşından sonra da zamlanmıştır Eskişehir Acıbadem e gidiyorum sezeryan olacağım inş. Ameliyat parası bulabilirsem😂
Deniizzz Zemine11 Eskişehir Acıbadem de kime gidiyorsunuz sezeryan 9 du gecen yıl Acıbadem de Eskişehir’de
Mervemeydan Sedatadik ya muayene ücretleri de fazla bende doktoruma çok güveniyorum sırf o yüzden istiyorum 👍🏻
Deniizzz Zemine11 hastaneyi arayıp sorduğunda söylüyorlar ismini vermene yada doktorunun ismini vermene gerek Yok ☺️ Bende Mine hanıma gitmeyi düşünüyorum birşey sormak istiyorum ramazan bey gittiğinizde tansiyonunuza bakıyor mu her seferinde ?
Zemine11 Deniizzz Hemşiresi ne baktırıyor kilo ve tansiyon ve çok ilgili çok bilgili uzun uzun anlatıyor ve rahatlatıyor