HabibeGlrmr Merhaba ben instagrmdn yan korumalık ve nevresim yaptrmak istiyorum. Daha önce uygun fiyatlı yaptırıp memnun kalanlar sayfa adı verebilir mi acaba
HicranKzn HabibeGlrmr ebebekten aldım canım yarın gelicek inşallah mağazada 220 liraydı netten 120 liraya aldık çok şeker tavsiye ederim. İndirim varken al derim
Gbaslanbay HabibeGlrmr bende komple uyku seti aldım korumalıkları falan çok begendim istediğim gibiydi instagram da diktileri gibi bulut yastıkla falan 200tlye geldi pazarlık falan
Hilal54 HabibeGlrmr biz korumaliklari ile birlikte e_bebekten 195 tl ye aldik babynest ti de e_bebekten 180 tl ye aldik
Demir İnstagramdan değil ama banaannesi karacadan aldı oğluma indirim vardı üstelik çok güzel kullanışlı uyku seti.İçinde bornozu dahi var😍
Demir HabibeGlrmr Teşekkür ederim🤗290 tl küsürdü sanırım,ama kalitesi ve set oluşundan dolayı değer derim.Babynest bende alıcam bir çok satışını yapan sayfa var artık içime en sineni alırım sanırım🙂
HabibeGlrmr Tabiki muhakkak kalitelidir karacanın bi çok ürününü bende kullanıyorum. Evet o kAdar cok sayfa var kii 😊 bundan dolayı yardım istedim
BebegimiBeklerkenN Piere cardinin aldım memnunum fermuarli gizli fermuar sistemi var her yeri yıkayabiliyor icinde yastigi yorgani yan korumaliklari 3 parça ve 2 yastik yuzu var memnunum
BebegimiBeklerkenN HabibeGlrmr teşekkürler 229 a gordum baska bir bebek magazasinda ama ben indirimi kacirdim 330 a geldi bana
BebegimiBeklerkenN HabibeGlrmr %100 pamuk tavsiye ederim bide benimkisi buyuyen yatak 140 a 80 olçude aldim