Selinglr Tgcex genelde oyle deyınce cıkıyo canım sadece net konusmuyolar 😂 tabı yınede allahın ışı kac haftalık
drykrbl Tgcex ultrason varsa yolla 6-7 haftalı yapışma yerine bakalım ben 14+5’im doktorum 6 haftalıkken kız dedi yapışma yerine göre söyledi. Kızım olacak inş
GuLayakcay drykrbl banada bakarmısınız bende çok merak ediyorum gerçi 3 hafta sonra ogrenegiz insallah ama merak iste 😉🙂
GuLayakcay drykrbl https://i.hizliresim.com/l4YDXg.jpg bi bakarmisiniz fotoyu yükledim 6 haftalik burada 🙂
ebruliyim Nurcna ama bende tutan bisey var ne kadar dogru bilmiyorum sag gogsun sol gogsunden buyukse erkek demislerdi bu tuttu 😂
drykrbl Pamuk123 bakmak istiyorum ama İngilizce bir sayfaya arıyor. Foto çıkmıyor. Tekrar gönderin bakalım olacak mı
drykrbl Semra_yvs ultrasonun başlangıç ışığı alta gelecek şekilde tut. Bebek sağdaysa kız soldaysa erkek oluyor
drykrbl Pamuk123 şimdi de yükleme anasayfası açılıyor. Bak sen ultrasonun başlangıç ışığını aşağıda tut🌈bunun gibi yayılıyor ya ışık dar yeri alta tut geniş yeri yukarı al benek sağdaysa kız soldaysa erkek