Yenianne_ kizlar bi sorum daha olacak 10haftalik gebeyim ciger canım çekti yesem sıkıntı olurmu sizce 😏
Karacasmyrna Yenianne_ benim doktorum kesinlikle yeme demişti a vitamini ile alakalı bişeylerden bahsetmişti
Fuzuli Bende a vitamini eksikliği var ve hamile değilken de canım isterdi yapardım şimdi de 8 haftalık hamileyim geçen hafta yaptım yedim sadece siz elinizi sürmeyin eşiniz karıştırsın siz sadece pişirin
Yenianne_ Fuzuli tamam canım teşekkür ederim simdi bi doktora sordum instagramdan yiyebilirsin sadece iyi pissin yeter dedi
Valsss Yenianne_ diyarbakira geldim ailem yapti bende dayanamadim bi sis yedim ama cok pisman oldum sonr😩
duygusm Yenianne_ Abartmadan biraz yenebilir. Bol A vitamini içerdiği için tüketimi önerilmiyor, a vitamini bebek için toksik çünkü. Ancak nefsinizi köreltecek kadar yiyebilirsiniz.
Nese_krc Yenianne_ bende yemiştim 10.haftamda birkaç şiş🙈🙈 düşünmeden duramadığım için artık dayanamamıştım, elinizi sürmeyin diolar ama nedenini bilmiyorum, elimi sürüp sürmediğimi de hatırlamıyorum dürüm yapıp yedim sonucta mutlaka değmiştir sanki🙄🙄🙄
Pembepanterr Nese_krc ay ben evde kendim pişirdim elledim hep hurafe bunlar bi insan neye inanırsa başına o gelir saçma be alaka yiyecek bir yerine değse beden leke yapsın ki yada gülü koklayınca neden gül lekesi olsun o zaman hiç bişeye elimizi sürmeyelim 😊