Duygukahraman Zinnur benimde zayıftı o haftalarda henüz erken olduğu için 8 . Haftadan sonra gümbür gümbür maşallah hiç merak etmeyin😌
Tamam Zinnur Allah bağışlasın.bol bol su için bir daha ki kontrollünüze kadar( tabii sonrasında da) özellikle hamileliğin başlarında bebeğiniz için çok faydalı.
Gamzeray Benim de 6 haftalıkken zayıftı canım bebek ysni oluştuğu için yavaş olurmuş 1 hafta sonra gittiğimde düzelmişti 🙏
Zinnur Gamzeray insallah benimde düzelir bni 3hafta snra cagırdı bide kasık ağrım vardı smdi oda gecınce sorunmu var die düşünüp durdum
Zinnur Duygukahraman ay insallah insallah benimde düzelir bni 3hafta snra cagırdı bide kasık ağrım vardı smdi oda gecınce sorunmu var die düşünüp durdum
NaimeYilmaz Zinnur 6.haftanda kalp atısını gormesı cok iyi. Daha yenı olusuyor hersey az sabırlı olman lazım bırdahakı muaynende sende duyucakskn ınsallah🙏 Sorun olsa emın ol acık acık soluyor doktorlar artık
Zinnur Ayse1313 aynenn bnde beklıyorum gunler gecsınde duyım dıe hayırlısı allahtan ne dıyelim duyarız insallah 😊
CansuAyyldz Tgbabsra Ayse1313 aynen bende 7 haftalık hamileyim banada dinletmedi bende cok tedirginim acaba duyamicakmıyız diye😭
Zinnur NaimeYilmaz aynen oda doğru bn hamıle oldugumu ogrendıgımde doktorum bana alalım bunu gelısmez ultrason da göremezsın demıstı düşüğün üstüne oldu 1ay snra doktor değiştirdim oda suan normal kalbı zayıf sadece dedı işte
Ayse1313 Zinnur evet var hala devam ediyo gün içerisinde bir kaç defa ağrıyor ama bu haftalarda normalmiş çok şiddetli olmadıkça
Zinnur Ayse1313 benımde arada oluyo baska bıseyım yok dıyorum nıe mıdem bulanmıyo basım donmuyo hamılelık belırtım bı tek kasıkım agrıyo😁
Ayse1313 Zinnur benim baş dönmesi var hafif de mide bulantım ama benim de belirtiler çok değil 😊İlk gebeliklerde genelde öyle olduğunu duydum iki ablam da ilk gebeliğim daha rahattı diyorlar 😊