Ozlemdmn Cnsc1 önemli olan çıkması sabah erken idrarla yapman daha sağlıklı tatlım yada erken gebelik testleri var +6 diyo ondan al
Cnsc1 Ozlemdmn çok teşekkür ederim güzel yorumların için. Allah hiçbir ağacı meyvesiz bırakmasın. Çok istiyoruz Allah dualarımi kabul etsin ya 😀
Cnsc1 Ozlemdmn inşallah ilk gebeligim. Küçük yaşta evlendim sıkıntılarım vardı bı sure dusunmedik. 1 senedir istiyorduk. Tedavi göruyodum. İnslllah gebeyimdir🙏
derinsvy Cnsc1 amin canım sağol allah seninkinide kucağına almayı nasip etsin cift cizgi silikte olsa çıktıysa vardır kuzum
Ozlemdmn Cnsc1 evet canım 2 buçuk yıllık evliyim 32 yaşındayım benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı çok şükür şuan iyiyiz 23 haftalık olduk tatlım
Cnsc1 Ozlemdmn ayy yerim onuu masallahhh Allah sağlıklı bı şekilde kucağına almayı nasip et yavrum. Duanı esirgeme benden olur mu 🙏
Ozlemdmn Cnsc1 ettim ediyorum da Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın canım sağlıkla kucağınıza alın inşallah vitamin folik asit istirahat çok önemli bunlara dikkat et inşallah sağlıkla gelir gerisi canım
derinsvy Ozlemdmn berna benim ismim bu uygulamayı kullanan tanıdıklar varda farklı isim kullanıyorum :)