derinsvy Ozlemdmn Goknurunuz bugün gittim tekrar kan vermeye sağlık ocağındaki doktor mal değerin zaten çok yüksek degil neden baktirmaya geldin diyo geç gittim bide kan vermeye sesimi cikartamadim
derinsvy Goknurunuz bizdede çok olmuyo biz oraya gitmediğimiz sürece :) ama ordayken herşeyi bana söylüyo ve daha kendisi genç yani 53 yaşında hiç bir gezmekten falan geri kalmaz ama biz oraya gittimi bir çay koymaya kalkmaz
derinsvy Goknurunuz bakiyodumki geliceklerini öğrendim çok bahsettim ondan resmen çağırdım bahsederek
Ozlemdmn derinsvy olur mu öyle bir cevap ya kontrol ediyorsun iste sacmalamis bence yine de aldimi tatlim
derinsvy Goknurunuz söyledim kimki senin doktorun dedi hastanede dedim hangi hastanede dedi özelde dedim daha devam etseydi kesin sorun çıkardı
derinsvy Ozlemdmn hayır zaten ben ister takip ederim ister etmem sananr yani sanami kaldı bunun yorumu sen bana bir tüp vericeksin sadece aldı yinede cevap versem belkide almazdı
Ozlemdmn derinsvy iyi ki vermedin Canim Benim Aman amacina ulasmissin bosver Belliki kafasi atmis birseylere senden cikarmis kibirli egoist
Goknurunuz derinsvy bende pazartesi tekrar kan vericem salı kontrole gidicem çok heycanlıyım gün geçmiyo resmen 😊
Goknurunuz derinsvy adet 2 gün geckti kan verdim 19, 83 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim 38.47 olmustu canım daha vermedim doktora gitmeden önce vericem bakalım
derinsvy PelinCemre aklima sen geldin birden ver bakalım ne cikicak seninde bende hem umutlu hem umutsuz bekliyorum işte bakalım