Mlke Dlktpl dünyaptin ki canim nasıldı testin ? Belki en pik ten dusmeye baslamistir yani catlama baslamistir belki
Dlktpl Hayal95 bnmde suan sokıntı cnm sebepsız olan bır ark ım daha var oda tup bebege yazıldı bnde bakalm dr a gıdıcem 3 te ne dıyecek
Hayal95 Dlktpl Yumurtalarında sıkıntı olanlar daha çabuk hamile kaldılar yani çevremde gördüğüm kadar inşallah senin aşılaman tutar
Dlktpl Hayal95 valla ben kalamadım cnm 1 sene bıttı yanı yenıden olmadı rahmım ıslemde cok gordu kayıptan sonra bıde asılama olabılcemmı kac yumurta var buyuyomu ıptal etmezler ıns
ipeak Mucizee80 benim bi aşılama tedavisinde 11 tane 17 mm vardı bende ilk başta ısrar etmiştim iptal edelim çok riskli dedi iptal ettik sonraki ay tekrar az dozla başladık bir tane geliştirdik fkat tutmadı yap gitsin ya :)
Mceorlvaek Ben de bugun 2. Aşilamami oldum. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu sefer daha rahattim ama acidi biraz. Takmicam kafama hayatima drvam etcem. Olur insallah nasipse
Aysegulum27_ Çatletma iğnesinden sonra ikinci yumurtlama olabiliyormu kızlar.ipne olalı 7 gün oldu ama yumurtlama belirtileri var
Dlktpl Kızlar dr olcerken gordm 13 ve 16mm yumurta vardı carsamba gelmyeyerlı degıl dedı zorla konustu valla sonır oldum
Mceorlvaek Dlktpl 2 yumurtam vardi. 19 ve 17 mm. Sonra bir kere daha gonal f yaptirdilar ve sonraki gun catlatma oldum. Beklicem bakalim hayirlisi
Dlktpl Mlke unv hastanesınde cnm evet ama dr bıtanesı buyur dedı acaba oylemı olur ıkısıde farklı yerdeydı sankı bırı sag bırı solda carsamba ıgne vururlarmı acaba