Gzmacrr Bahçelievler medikal parktaki Mehmet Ali mungan bey hastaneden ayrılmış. Takipli hastasıydım çok zor durumdayım onun gibisini bulamadım yok gerçekten yok lütfen yardımcı olun bana Allah rızası için 🙁
Dygkh Gzmacrr merhaba kuzenimde o doktra gdiyo baska bir hastanyle gorusme halindymis yeri onaylanir onaylanmaz hastalarina bildiriceklermis
Gzmacrr Dygkh Hastane bildirmez ki. o hastane, zaten ticarethane farkı yok. Ben sordum söyleyemeyiz başka doktordan randevu alın dediler.nasıl haberimiz olacak bu durumdan.🙁 bi haber alırsanız bana yazar mısınız?
Gzmacrr Hastane bildirmez ki. o hastane, zaten ticarethane farkı yok. Ben sordum söyleyemeyiz başka doktordan randevu alın dediler.nasıl haberimiz olacak bu durumdan.🙁
Dygkh Gzmacrr tabiki yazarim cnm hastaneyle isin yokki senin o doktrla irtibat icersinde olicaksn onun cebi falan yokmu
Gzmacrr Dygkh yok malesef kartı vardı kaybettim gerçi o iş hattıdır kullandığını düşünmüyorum çok teşekkür ederim çok sağolun
Ozlmozlm Merhaba Ben de Mehmet Ali beye gidiyordum. Bugün bilgi verdi. İstanbul cerrahi hastahanesi ile anlaşmış 2 nisandan itibaren. Fulya’da. Bana uzak kaldığı için devam etmeyeceğim ama 30. Haftadan sonra sıkıntı oldu gerçekten😣