BraOkanCan Kızlar merhaba☺ Şuan 12 haftalık hamileyim ve 58 kiloyum, Eylül’de kız kardeşimin düğünü var ve elbise arayışı içerisindeyim ama o zamana kaç beden olurum tahmin edemiyorum yaklaşık 7.5 aylık olacağım o zamana🙏🏻 Yardımcı olursanız çok sevinirim 😍
rnya BraOkanCan instagramda modalaboi sayfasi var hamile kiyafetleri var düğün zamanı whatsap numaralarindan ulasirsan boy ve kilona göre kaç beden olacagini söylüyorlar cnm
zlemAcar BraOkanCan kimse tahmin. Edemez canım. Mesela benim sadece karnım çıktı. Resmen kollarım bacaklarım inceldi. Ama bazıları sisiyor. Bilmezsin canım. Bence bekle derim.
Obsesifk BraOkanCan patırtı.comda büyük beden elbiseler bar fiyatıda uygun bende çekim için baktım ama istediğim gibi yoktu
Milkandhoney BraOkanCan canım bende 12 haftalık hamıleyım ekım bası doğumum sen nasıl 7bucuk aylık oluyosun
BraOkanCan zlemAcar haklısın canım işte herkes hazırlıklara başlayınca da duramıyo insan🤩 çok teşekkür ederim yine de 🙏🏻🌸
busraemrahertuhrul hiç belli olmaz ben 40haftalığım geçen hafta abimin düğünü vardı gidemem diye elbise almadım tesettürlü olduğum için bol giyinirdim zaten düğünde önceden almış olduğum 36bedenlik elbiseyi giydim bedenine bakmsyın bol kesim bişeydi ama 12kg almama ragmen sadece karnım var gibi duruyor hatta bacaklarım kollarım incelmiş gibi en iyisi zamanı gelince bakmak 😊
BraOkanCan busraemrahertuhrul bende beklesem iyi olucak galiba canım herkes öyle söylüyo, teşekkür ederim yardımın için😇 Allah sağlıcakla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🙏🏻❤
BraOkanCan Obsesifk bende trendyoldan baktım hamile koleksiyonuna güzel elbiseler var ama işte beden konusu sıkıntı benim için Şuan🤷♀️ Bekliycem galiba 😣
busraemrahertuhrul BraOkanCan saolasın canım cümle hatunlara kolay doğumşar nasip olsun inşallah tek avazda
PembeLia BraOkanCan Öyle oluyor ama en doğrusu az daha sabretmek model olarak hamile dış çekim fotoğraflarına bakın fikir olur size kıyafet kombin vs.🤗
Mirzaannesi BraOkanCan canım ben şu an 24 haftalık hamileyim ve 50 kilo ile hamile kaldım şu an 53 kiloyum benimde görümcemin nişanı var Nisa’n ortası ve 38 bdn kıyafet deniyebiliyorum 🤰🏼
BraOkanCan deletedmom99 hiç tahmin edemiyorum ki bende canım inşallah çok almayız ama bu zamanda da alınıyo bu işte kaçışı yok🤰🏼😍🤣