Aleph Minnacik2 ben cinsiyeti ogrenmedim henuz ama bu bilgi gercek olmayabilir cunku kiz cocuklari olup cok kanama geciren kisiler taniyorum. Allahtan hayirlisi. dr lar bazi kanamalaein sebebini bulamiyor ama. O cok kotu.. bebekleri iyi olsunda ins bunlarida atlatiriz.
Minnacik2 Aleph rabbim bebeklerimizi korusun çaresiz kalıyorsun kesilmeyince doktorada inancım azaldı
Aleph Minnacik2 ya gecmis olsun. Asinda ben leke diyemem korktugum sey hala bende 4 gundur kirmizi taze sadece idrardan sonra kan gelmesi. Bitmedi bir turlu/ dr yarin alttan muayne edecekmis ben falan varmi diye .🤷🏻♀️
Aleph Minnacik2 insaAllah hemen gecer. Bana rahim 2.9 cm olmus demisti ona yormustu. Bende yarin tekrar dr a gidicem/ ne olacak bilmiyorum. Camurlasma ne demekmis ?
Minnacik2 Aleph idrar yollarında mı acaba sizinki enfeksiyon bakıldımı ilk hamileliğimde böbrekte daralma çıkmıştı
Aleph Minnacik2 evet bakti bu hafta idrarim temiZdi sanirim bunu rahim kisaligima yoruyor. Ama bende hic kalkmadan yatiyorum neden iyilesmez ki diye benimde kafama bu takiliyor.. burada kac tane annenin durumu gecmis 3-4 gun icinde . Tabi aynisi olacak die bi kaide yok ama iste korkuyoruz anne olarak.
Minnacik2 Enfeksiyon yoksa böbrege bakılmıyor. Geçmeyen enfeksiyonlarda bu sorun ihtimal içiniz rahat olsun
Minnacik2 Her bebekte ayrı hikaye inşaallah gecer benimde geçmedi üzgünüm açıkcası dinleniyorum da arkadaş cevremde sizin gibi yaşayanlar oldu hep dinlenerek geçirdiler bu süreçleri gececek inşaallah Allah büyük
Aleph Minnacik2 tesekkur ederim desteginiz icin. Umarim gecer. Yarinda ins dr dan guzel haberler alirim. Sizde ayni sekilde..🌸
Sumeyye_g Aleph benim ilk aylar oldu 1 ay sürdü başka bi tanıdığım kız hastanede tam 6. Ayına kadar sürdü sürekli yâtarak geçti hamileliği şükür kavuştu o bebeğine şimdi 5 aylık falan bebeği inşallah bizlere de sağlıkla hayırla kavuşmak nasip eder