Zeys ilknrgl bitkisel içecekleri de sınırlı içebiliyoruz ya yaş zencefili de günde bi kez 50 kuruş büyüklüğünde tüketebileceğimi söylemişti ebe..alerjikmisin acaba canım
ilknrgl Zeys yok alerjik falan degilimde kullanma dedi bilmiyorum sadece ihlamur ve nanelimon ic dedi
Merzub Zeys bende öyleydim inanın gece çok yoğun oluyordu hatta karnımın acısından öksürmek istemiyordum dediğim gibi kbb doktoru yazınca ilacı kadın doğumcu doktoruma danıştım bebek büyük olduğu için problem teşkil etmez dedi
Esma_korpinar Zeys ayaklarimin altina viks surup strecledim gogusumede ayni islemi yaptim ve yattim ki zatureydim ben ertesi gun o kdr iyi geldiki
merve_89 sarimsagi iyice ezip sizma zeytinyagiyla karistirin aksam yatarken bu karisimi ayaginizin altina surup kalin bir corapla yatin.Gercekten cok etkili oluyor 2 gunde etkisini bariz goruyorsunuz.Yatak biraz kokuyor ama degiyor
merve_89 sarimsagi iyice ezip sizma zeytinyagiyla karistirin aksam yatarken bu karisimi ayaginizin altina surup kalin bir corapla yatin.Gercekten cok etkili oluyor 2 gunde etkisini bariz goruyorsunuz.Yatak biraz kokuyor ama degiyor